Πήγε για κυνήγι και έφυγε με εξώδικο - Χιλιάδες ευρώ πληρώνει 44χρονος

Πήγε για κυνήγι και έφυγε με εξώδικο - Χιλιάδες ευρώ πληρώνει 44χρονος

Κυνηγός ηλικίας 44 ετών από την Πάφο κατέβαλε πρόστιμο 3.000 ευρώ για υπόθεση κυνηγίου σε απαγορευμένη περιοχή.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στις 07:00 το πρωί της Κυριακής μέλη της Υπηρεσίας Θήρας εντόπισαν ένα πρόσωπο να κυνηγάει σε απαγορευμένη περιοχή κυνηγίου και συγκεκριμένα στην περιοχή Σαπουνέρη, που είναι έδαφος της περιοχής Σίμου.

Όπως διαφάνηκε, επρόκειτο για 44χρονο ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκαν, εκτός από το κυνηγετικό ΔΟΚΟ και τα φυσίγγια, 11 φάσσες.

Όλα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια και στον ίδιο εκδόθηκε εξώδικο για πρόστιμο 3.000 ευρώ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Σε μια εποχή πολιτικής πόλωσης και κοινωνικής δυσαρέσκειας, τα κόμματα προετοιμάζονται ενόψει των βουλευτικών εκλογών, με πρώτο βήμα, την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους. Μια προσπάθεια καθόλου εύκολη, αφού σε αρκετές περιπτώσεις βρίσκουν κλειστές πόρτες ακόμα και από μέλη τους, τα οποία αρνούνται να μπουν στη διαδικασία των εκλογικής αναμέτρησης.