Φονικό χαλάζι στην Ισπανία: Νεκρό μωρό 20 μηνών από χτύπημα στο κεφάλι

Φονικό χαλάζι στην Ισπανία: Νεκρό μωρό 20 μηνών από χτύπημα στο κεφάλι

Ένα μωρό 20 μηνών έχασε την ζωή του στην Ισπανία όταν χτυπήθηκε από το χαλάζι στο κεφάλι στην Χιρόνα. Το χαλάζι είχε τέτοιο μέγεθος που προκάλεσε μεγάλες καταστροφές.

Το χαλάζι διαμέτρου 10 εκατοστών προκάλεσε και άλλους τραυματισμούς και σύμφωνα με τους ισπανούς μετεωρολόγους πρόκειται για την πιο ισχυρή χαλαζόπτωση στην περιοχή εδώ και 20 χρόνια.

Όλα έγιναν το πρωί της Τρίτης 30/08 όταν το μωράκι που ήταν σε εξωτερικό χώρο δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι από το τεράστιο σε μέγεθος χαλάζι. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και δυστυχώς έχασε την μάχη σήμερα το πρωί.

 

Η πυροσβεστική δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για πάνω από 28 τραυματίες, ενώ πολλοί δρόμοι έμοιαζαν με βομβαρδισμένο τοπίο. Κύμα κακοκαιρίας σαρώνει την Ισπανία τις τελευταίες ημέρες.

Δείτε βίντεο από την ισχυρή χαλαζόπτωση

 

 

 

Πηγη: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ σε προεκλογική εγρήγορση - Το παρασκήνιο της εσωκομματικής διαδικασίας για τους υποψήφιους του κόμματος

Ο ΔΗΣΥ σε προεκλογική εγρήγορση - Το παρασκήνιο της εσωκομματικής διαδικασίας για τους υποψήφιους του κόμματος

Σε κλίμα αυξημένης κινητικότητας αλλά και εσωκομματικού προβληματισμού, ο Δημοκρατικός Συναγερμός, εισέρχεται σε φάση τελικών αποφάσεων για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE