ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δηλώσεις Όζερσαι για την υπόθεση του «εν αποστρατεία Τούρκου στρατηγού»

Δηλώσεις Όζερσαι για την υπόθεση του «εν αποστρατεία Τούρκου στρατηγού»

Σε ανάρτησή του ο Κουντρέτ Οζερσάι για τις δηλώσεις του εν αποστρατεία Τούρκου στρατηγού και πρώην «διοικητή» των «δυνάμεων ασφαλείας», Αλτάν Ερ, διερωτήθhκε αν αληθεύουν οι ισχυρισμοί που εμπλέκουν τον Ερσίν Τατάρ και μέλη της «αστυνομίας» σε σχέση με τον δολοφονηθέντα επιχειρηματία, Χαλίλ Φάλγιαλί, χωρίς να αναφέρει το όνομά του.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, στον τ/κ Τύπο γίνεται αναφορά στην ανάρτηση του προέδρου του ΚΛ, ο οποίος προσθέτει πως εφόσον εδώ και 2 ημέρες δεν υπήρξε σχόλιο ή διάψευση, τα λεγόμενα Ερ πρέπει να είναι σωστά.

Αν δεν δοθούν διευκρινίσεις με διαφάνεια, προσθέτει, θα είναι επιζήμια αυτή τη κατάσταση για του θεσμούς του κατοχικού καθεστώτος και ότι η κοινή γνώμη έχει δικαίωμα να μάθει την αλήθεια για αυτή την υπόθεση.

Επίσης, ο αρθρογράφος της εφημερίδας Αβρούπα, Σενέρ Λεβέντ σχολιάζει το γεγονός ότι όλοι έχουν καταπιεί την γλώσσα τους, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για τα όσα γράφονται, ούτε η αντιπολίτευση ρωτά περισσότερα για το θέμα, εκτός από τον Οζερσάι.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top