ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δήμος Πέγειας: Έσοδα πέραν του €1 εκ. αναμένει από τις χρήσεις του Κόλπου των Κοραλλίων

Δήμος Πέγειας: Έσοδα πέραν του €1 εκ. αναμένει από τις χρήσεις του Κόλπου των Κοραλλίων

Από τις χρήσεις των δύο περιπτέρων στη δημοτική παραλία της Πέγειας, τα κρεβατάκια και τις ομπρέλες αναμένεται να εισρεύσουν έσοδα πέραν του ενός εκ. ευρώ στα ταμεία του Δήμου Πέγειας φέτος, δήλωσε ο Δήμαρχος Πέγειας Μαρίνος Λάμπρου, σημειώνοντας παράλληλα πως ο στόχος της Τοπικής Αρχής επιτεύχθηκε.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Λάμπρου ανέφερε πως τα έσοδα είναι αυξημένα κατά 25% περίπου, σε σύγκριση με τα έτη 2020-2021. Σε σχέση με το 2019, τα φετινά έσοδα από τις χρήσεις αυτές κυμάνθηκαν στο 85%, είπε.

Σύμφωνα με τον κ. Λάμπρου, η φετινή εικόνα της παραλίας ήταν αναβαθμισμένη, με μεγαλύτερη προσφορά προϊόντων στα δύο τουριστικά περίπτερα που φιλοξενεί η παραλία του Κόλπου των Κοραλλίων.

Ιδιαίτερη έμφαση φέτος έδωσε ο Δήμος Πέγειας στα θέματα καθαριότητας, επιστρατεύοντας επιπρόσθετα συνεργεία καθαριότητας, τα οποία εργάστηκαν με υπερωρίες, κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Για τις 29 Μαΐου ανέβαλε την Πέμπτη το Συμβούλιο του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την εξέταση της προδικαστικής ένστασης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στην αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, με την οποία ζητεί την παύση του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top