ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζητά τη συγνώμη του Χριστοδουλίδη ο ΔΗΣΥ «Οφείλει να τοποθετηθεί δημόσια - Να διαψεύσει»

Ζητά τη συγνώμη του Χριστοδουλίδη ο ΔΗΣΥ «Οφείλει να τοποθετηθεί δημόσια - Να διαψεύσει»

Εκ νέου θέση για το θέμα με τη φερόμενη δημιουργία ψεύτικων λογαριασμών από τον Νίκο Χριστοδουλίδη, παίρνει ο ΔΗΣΥ.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου είπε πως, «τις τελευταίες μέρες έχει τεθεί ένα μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα με επίκεντρο τον Νίκο Χριστοδουλίδη: Η ενορχήστρωση επιθέσεων συκοφάντησης πολιτικών αντιπάλων και δημοσιογράφων που του ασκούν κριτική μέσω του διαδικτύου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ν. Χριστοδουλίδης: Καταγγέλλει οργανωμένη προσπάθεια συκοφάντησης και αποδόμησης του

Ούτε η επίκληση στο συναίσθημα ούτε και η όποια απολογία σε ένα δημοσιογράφο, είναι αρκετή, ο Νίκος Χριστοδουλίδης οφείλει να τοποθετηθεί δημόσια. Να διαψεύσει ή να ζητήσει συγνώμη. Να πάψει να κρύβεται. Οι πολίτες δικαιούνται και απαιτούν εξηγήσεις».

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε ομιλία του είχε αναφέρει ότι «η πόλωση, ο φανατισμός, οι συκοφαντίες, προκαλούν πληγές και αποστήματα που δυστυχώς θέλουν χρόνο να επουλωθούν», ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι «αν νοιαζόμαστε πραγματικά για την επομένη μέρα των εκλογών, που πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για ν’ ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του κυπριακού λαού, ενωμένοι για να ανταποκριθούμε σε όλους αυτούς που τη ψήφο επιζητούμε, δεν πρέπει να καταστρέψουμε με λασπολογία και κακοήθειες όλες αυτές τις γέφυρες».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top