ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η προεκλογική δραστηριότητα για τις Προεδρικές

Η προεκλογική δραστηριότητα για τις Προεδρικές

Κόμματα και υποψήφιοι συνέχισαν και την Κυριακή τις προεκλογικές τους τοποθετήσεις και δραστηριότητες, με ανακοινώσεις, περιοδείες και κομματικές συγκεντρώσεις.

Την αλλαγή δεν μπορεί να την φέρουν ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Νίκος Χριστοδουλίδης, ανέφερε ο ΓΓ ΑΚΕΛ

Την αλλαγή δεν μπορεί να την φέρουν ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Νίκος Χριστοδουλίδης, αφού και οι δυο τους είναι μέρος των προβλημάτων, είναι πρωταγωνιστές αυτής της κατάστασης της οποίας ο λαός μας απαιτεί την απαλλαγή πετυχαίνοντας την προοδευτική αλλαγή, ανέφερε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, στην ομιλία του στην 28η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Αμμοχώστου στο Δημαρχείο Αγίας Νάπας.

Στην ομιλία του ο κ. Στεφάνου ανέφερε πως οι προεδρικές εκλογές «διεξάγονται σε μια περίοδο πολύ κρίσιμη καμπή για τη χώρα μας. Το αποτέλεσμά τους θα κρίνει προς τα πού θα πορευτεί η χώρα μας και η κοινωνία μας». Πρόσθεσε πως «η χώρα μας δεν μπορεί να συνεχίσει να κατρακυλά προς την παγίωση της διχοτόμησης παρακολουθώντας παθητικά αυτή την εξέλιξη. Και μάλιστα να θεωρείται από τον διεθνή παράγοντα ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά είναι συνυπεύθυνη για το αδιέξοδο όταν απέναντι μας έχουμε μια τόσο προκλητική και αρνητική Τουρκία».

Συμπλήρωσε πως «αυτό δείχνει την αποτυχία της διαχείρισης του Κυπριακού από τον Αναστασιάδη, στον οποίο ο ΔΗΣΥ του Αβέρωφ Νεοφύτου προσφέρει συνεχή και αδιάλειπτη υποστήριξη και κάλυψη». Ανέφερε πως «η Κύπρος και ο λαός μας αξίζουν καλύτερης τύχης. Οι νέοι και οι νέες μας αξίζουν καλύτερης προοπτικής. Δεν μπορούν να συνεχίσουν να ζουν με μισούς μισθούς, με απρόσιτη στέγη και αβέβαιο το μέλλον».

Περιοδεία Μαυρογιάννη στη Σολέα

Απαιτείται όσο ποτέ άλλοτε μία τολμηρή στεγαστική πολιτική, με την παροχή κινήτρων και τη δημιουργία των απαραίτητων υποδομών, ώστε να φέρουμε ξανά τον κόσμο στην ύπαιθρο, ανέφερε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης, σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της περιοδείας του σε κοινότητες της κοιλάδας Σολέας.

Σε μια περιοχή, πρόσθεσε, που είναι ευλογία θεού και έχει τις καλύτερες προδιαγραφές για τους τομείς της γεωργίας, της κτηνοτροφίας και της μεταποίησης, βασική παράμετρος προς αυτή την κατεύθυνση είναι η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας. «Για να μπορέσει η Κύπρος να έχει ένα νέο οικονομικό μείγμα, που να την οδηγήσει πολύ πιο μπροστά», είπε, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Με τη συνοδεία μελών του επιτελείου του, φίλων και υποστηρικτών της υποψηφιότητάς του για μία προοδευτική αλλαγή, ο κ. Μαυρογιάννης βρέθηκε σε κοινότητες της κοιλάδας Σολέας, όπου διεξήγαγε ανοικτό διάλογο με τους πολίτες, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το ΔΗΚΟ καταδικάζει τους βανδαλισμούς στο επιτελείο Χριστοδουλίδη

Το Δημοκρατικό Κόμμα, σε ανακοίνωσή του, καταδικάζει απερίφραστα τους βανδαλισμούς στους οποίους προέβησαν νυχτοβάτες εναντίον των εγκαταστάσεων του εκλογικού επιτελείου του Ανεξάρτητου Υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη στη Λεμεσό.

«Πρόκειται για ενέργειες που στρέφονται εναντίον της ίδιας της δημοκρατίας και που προσβάλλουν την κυπριακή κοινωνία. Εκφράζουμε την πλήρη συμπαράσταση μας στον Νίκο Χριστοδουλίδη τον οποίο υποστηρίζουμε ενθέρμως γιατί με την τιμιότητα, το ήθος και το σεβασμό που επιδεικνύει προς τις δημοκρατικές αρχές και αξίες, δίδει έναν έντιμο προεκλογικό αγώνα και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο», αναφέρεται.

Περιοδεία Αχιλλέα Δημητριάδη στα χωρία της επαρχίας Λεμεσού

Περιοδεία στην επαρχία Λεμεσού πραγματοποίησε ο ανεξάρτητος υποψήφιος Πρόεδρος Αχιλλέας Δημητριάδης, το Σαββατοκυριάκο 24 και 25 Σεπτεμβρίου, με επισκέψεις στον Άγιο Αμβρόσιο, τη Λόφου, τις Πάνω Κυβίδες, τον Άγιο Τύχωνα και το Πεντάκωμο, ενώ συναντήθηκε και με τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Μέσα Γειτονιάς, σύμφωνα με ανακοίνωση από το επιτελείο του.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top