LIFESTYLE

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ: Η κόντρα που θα συζητηθεί! Κουμίδης Vs Κωνσταντίνου

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ: Η κόντρα που θα συζητηθεί! Κουμίδης Vs Κωνσταντίνου

Δεν λέει να κοπάσει ο «πόλεμος» γύρω από τις τηλεοπτικές πατάτες. Αυτή τη φορά σε αντίπαλα χαρακώματα, o ιδιοκτήτης της εταιρείας παραγωγής Νικόλας Κουμίδης και ο ηθοποιός Λουκάς Κωνσταντίνου.

Tης Χριστιάνα Τσαγγάρη 

Η απόφαση του πρώτου να τερματίσει την συνεργασία του - που πέρασε ως γνωστόν τους τελευταίους μήνες από σαράντα κύματα - με το ΡΙΚ,  μετά από δέκα επιτυχημένα χρόνια και να μετακομίσει στο MEGA, ενόχλησε τον ηθοποιό Λουκά Κωνσταντίνου.

Ο Κουμίδης  συνήψε συνεργασία με το κανάλι του Αρχαγγέλου για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με τη σατυρική εκπομπή «Πατάτες τους» και με καστ, τους περισσότερους ηθοποιούς ,που έπαιζαν στις «Πατάτες Αντιναχτές» . 

Το διαφημιστικό τρέιλερ της εκπομπής ήδη «παίζει» εδώ και μέρες στο megaλο κανάλι  και ομολογουμένως με ένα ιδιαίτερα έξυπνο και χιουμοριστικό τρόπο ενημερώνει το κοινό ότι οι βασικοί συντελεστές των «πατατών» επιλέγουν το δρόμο για το MEGA αντί για το ΡΙΚ.  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ 

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό «TV ΜΑΝΙΑ» (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ), ο ηθοποιός Λουκάς Κωνσταντίνου,  ο οποίος είναι από τους ελάχιστους ηθοποιούς των «Πατατών» που έμειναν στο ΡΙΚ, για να συνεχίσουν τις «Πατάτες Αντιναχτές» με εσωτερική παραγωγή, κληθείς να σχολιάσει το διαφημιστικό τρέιλερ, των.. «Πατάτε τους»,  έβγαλε χολή προς τους πρώην συνεργάτες του. Τους κατηγόρησε για αντιγραφή, ασέβεια, φόβο και ερασιτεχνισμό.

Η ερώτηση του δημοσιογράφου ήταν η εξής: «δεν μου λες, θεωρείς προκλητική ή εκδικητική τη στάση της εταιρείας παραγωγής του «Πατάτε τους» του Mega να χρησιμοποιήσει την «κόντρα» της με το ΡΙΚ για το καινούριο διαφημιστικό τρέιλερ της εκπομπής στη νέα πλέον τηλεοπτική της στέγη;»

Ο Λουκάς Κωνσταντίνου απάντησε:  «η επιτυχία είναι να δημιουργείς κάτι αποκλειστικά δικό σου, κάτι φρέσκο, η αντιγραφή δείχνει ασέβεια, φόβο και ερασιτεχνισμό. Εμείς κρατάμε επίπεδο, είμαστε επαγγελματίες, αυτά είναι μικροπρέπειες και παιδιαρίσματα. Στόχος μας είναι η επιτυχία και όχι η εκδίκηση»

Ο Νικόλας Κουμίδης διαβάζοντας τα όσα είπε ο ηθοποιός, έγινε έξω φρενών και μέσω facebook, ανταπέδωσε τα πυρά.

Τα γραφόμενα του Κουμίδη:  

Κάποιος δήλωσε ότι "η αντιγραφή δείχνει φόβο ασέβεια και ερασιτεχνισμό"

Ασέβεια είναι να νομίζεις ότι εσύ είσαι και κανένας άλλος, να μην υπολογίζεις κανένα συνάδελφο σου, να φτύνεις μια ομάδα για τις προσωπικές σου φιλοδοξίες και να νομίζεις ότι μία παραγωγή γίνεται στα λόγια.

Φόβος είναι να μην τολμάς να σταθείς δίπλα από καλούς ηθοποιούς, να μετράς τις ατάκες του κειμένου μπας και κάποιος μιλήσεις παραπάνω από εσένα, να απαιτείς να μπεις πρώτος στους τίτλους έναρξης όταν οι συνάδελφοι σου ήταν εκεί πολλά χρόνια πριν από εσένα και να προτιμάς να παίζεις με κομπάρσους μήπως και φανεί κάποιος άλλος.

Ερασιτεχνισμός είναι η δική σου ψευδαίσθηση ότι μπορείς να κάνεις μόνος σου όλα αυτά που έκανε για σένα μια ομάδα είκοσι ανθρώπων. Ερασιτεχνισμός είναι επίσης να κατηγορείς άλλους που μπορούν με τον επαγγελματισμό τους να βγουν στον αέρα ακόμα και αύριο το πρωί όταν εσύ ακόμα ψάχνεις περούκκες.

Ο κόσμος "αγαπητέ μου κύριε" δεν είναι χαζός, τα νούμερα τηλεθέασης δείχνουν το αποτέλεσμα κάθε τηλεοπτικής δουλειάς και ποτέ δεν είπα "ΕΓΩ" ούτε στα εβδομηντάρια της Αίγιας Φούξια, ούτε στα πενηντάρια της Σταγόνας, ούτε στα σαραντάρια των Πατατών, γιατί πολύ απλά έχω πάνω από τον εαυτό μου μια ομάδα ανθρώπων που πιστεύουν όπως και εγώ στην ΟΜΑΔΑ μια λέξη που απουσιάζει παντελώς από το μυαλό σου.

Και για του λόγου του αληθές

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top