Γυναίκα στη Λευκωσία με κατά πλάκα σκλήρυνση χρειάζεται στρώμα και τρόφιμα - «Το κορμί της γέμισε πληγές»

Γυναίκα στη Λευκωσία με κατά πλάκα σκλήρυνση χρειάζεται στρώμα και τρόφιμα - «Το κορμί της γέμισε πληγές»

«Το κορμί της γέμισε πληγές και δεν μπορεί να ξαπλώσει σε κανονικό κρεβάτι» , αναφέρει μια εκ των διαχειριστών της εθελοντικής ομάδα "Εθελοντές στην Κύπρο".

Σύμφωνα με την διαχειρίστρια της ομάδας, γυναίκα η οποία κατοικεί σε χωριό της Λευκωσίας, πάσχει από κατά πλάκα σκλήρυνση και χρειάζεται στρώμα αέρος καθώς το σώμα της έχει γεμίσει με πληγές και δεν μπορεί να ξαπλώσει σε κανονικό στρώμα.

Ταυτόχρονα χρειάζεται τρόφιμα, καθώς βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Διαβάστε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE