LIFESTYLE

Είναι επίσημο: Κύπρια ηθοποιός θα αντικαταστήσει την Γιώτα Κουφαλίδου

Είναι επίσημο: Κύπρια ηθοποιός θα αντικαταστήσει την Γιώτα Κουφαλίδου

Το PLUS όχι μόνο δεν ανανέωσε το συμβόλαιο της Γιώτας Κουφαλίδου, αλλά προχώρησε σε άμεση αντικατάστασή της.

Όταν πριν από δύο μήνες -και συγκεκριμένα στο τεύχος του περιοδικού μας που κυκλοφόρησε στις 2 Μαΐου, γράφαμε ότι «η Γιώτα Κουφαλίδου βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Plus κι ότι η διεύθυνση του σταθμού προσέγγισε συγκεκριμένα άτομα για συνεργασία από το Σεπτέμβρη», προφανώς κάτι γνωρίζαμε. 

Παρόλα αυτά, η παρουσιάστρια της «Όμορφης Mέρας» διέψευσε τότε το δημοσίευμα λέγοντας μάλιστα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί μας, ότι τίποτα δεν ισχύει απ’ όσα κυκλοφορούν κι ότι ανανέωσε το συμβόλαιό της με το κανάλι και την επόμενη σεζόν (είδηση που δεν επιβεβαίωσε ποτέ το κανάλι). 

Οι πληροφορίες μας όμως λένε πως η διεύθυνση του καναλιού όχι μόνο δεν ανανέωσε αλλά βρήκε ήδη την αντικαταστάτρια της. Πρόκειται για την Έλια Ιωαννίδου η οποία αυτή τη φορά θα «υποδυθεί» το ρόλο της παρουσιάστριας.

Να θυμίσουμε ότι είναι η δεύτερη φορά που προτάθηκε στην ηθοποιό να αναλάβει το πρωινό. Η πρώτη φορά ήταν πέρσι όταν έγινε πρόταση και στη Γιώτα Κουφαλίδου με την τελευταία να κερδίζει το ρόλο. 

Η πρόθεση των ιθυνόντων του σταθμού να αντικαταστήσουν το γνωστό μοντέλο συνέπεσε με τη φάση της εγκυμοσύνης της. Βρίσκεται στον τρίτο μήνα όπως αποκάλυψε η ίδια και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι.

Όσο για την Έλια Ιωαννίδου, αυτό το διάστημα συζητά με τα άτομα που θα βρίσκονται στο πάνελ της όπως επίσης εργάζεται πυρετωδώς για τη θεματολογία, το σκηνικό και ό,τι αφορά το στήσιμο του προγράμματος.

Πηγή: lifenewscy

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top