Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ
Μόνο συμβολική δεν είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα, έγινε καταγγελία στην Αστυνομία, ότι μεταξύ των ημερομηνιών 23/07/2022-18/08/2022, κλάπηκαν διάφορες ηλεκτρικές συσκευές από πολυκατάστημα στη Λεμεσό, αξίας 636 ευρώ.
Από εξετάσεις που έγιναν, προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων, άνδρα και γυναίκας, οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν χθες το πρωί, ενώ σε έρευνα που έγινε στην οικία τους και στο όχημα του 25χρονου, εντοπίστηκε μέρος της κλοπιμαίας περιουσίας.
Οι δύο ύποπτοι, αφού ανακρίθηκαν και παραδέχθηκαν την εμπλοκή τους στην υπόθεση, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.
Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




