Στις 24 Οκτωβρίου η συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2023

Στις 24 Οκτωβρίου η συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2023

Στις 24 Οκτωβρίου αρχίζει στην κοινοβουλευτική επιτροπή Οικονομικών η συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2023, δήλωσε η Πρόεδρος της επιτροπής Χριστιάνα Ερωτοκρίτου.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η κ. Ερωτοκρίτου, ο κρατικός προϋπολογισμός θα κατατεθεί επίσημα στη Βουλή την ερχόμενη Πέμπτη.

Η συζήτηση ενώπιον της επιτροπής, είπε, θα ξεκινήσει στις 24 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 2 Δεκεμβρίου από την επιτροπή Οικονομικών. Η επιτροπή θα συνεδριάζει δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και κάθε Παρασκευή.

Βάσει του μέχρι τώρα προγραμματισμού, τον προϋπολογισμό θα παρουσιάσει στην επιτροπή ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης στις 24 Οκτωβρίου, ενώ παραδοσιακά η συζήτηση ολοκληρώνεται με την παρουσία του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας.

Με βάση τον έως τώρα προγραμματισμό, η τριήμερη συνεδρία της Ολομέλειας για την έγκριση του κρατικού προϋπολογισμού έχει καθοριστεί στις 5, 6 και 7 Δεκεμβρίου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική νίκη για τη χώρα μας: Μετά από απαίτηση της κυπριακής Κυβέρνησης παραιτήθηκε ο Αφζάλ Καν – Επισκέφθηκε παράνομα τα κατεχόμενα

Διπλωματική νίκη για τη χώρα μας: Μετά από απαίτηση της κυπριακής Κυβέρνησης παραιτήθηκε ο Αφζάλ Καν – Επισκέφθηκε παράνομα τα κατεχόμενα

Ο βουλευτής του Εργατικού Κόμματος Αφζάλ Καν παραιτήθηκε από τη θέση του εμπορικού απεσταλμένου του Ηνωμένου Βασιλείου στην Τουρκία, μετά από κριτική που δέχτηκε για την επίσκεψή του την περασμένη εβδομάδα στα κατεχόμενα, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE