Μεγάλη βραδιά στο ΓΣΠ - Ύψωσε ανάστημα η Ομόνοια όμως ο Ράσφορντ ήταν ασταμάτητος - Δείτε βίντεο

Μεγάλη βραδιά στο ΓΣΠ - Ύψωσε ανάστημα η Ομόνοια όμως ο Ράσφορντ ήταν ασταμάτητος - Δείτε βίντεο

Μετά από μεγάλη μάχη, η Ομόνοια ηττήθηκε στο ΓΣΠ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-3, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Μπορεί η Κυπριακή ομάδα να μην πήρε βαθμούς, αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις και... "εβγαλε την ψυχή" των "μπέμπηδων", οι οποίοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-0 στο Α΄ ημίχρονο, ενώ ακόμα κι εκεί που έκανε το 1-3 στο 84΄ και έδειχνε να "κλειδώνει" το τρίποντο, ένα λεπτό μετά έγινε το 2-3!

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».

BEST OF TOTHEMAONLINE