ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παραιτήθηκε ο ένας δικηγόρος της οικογένειας από την Πάχνα - Ανανέωση προσωποκράτησης για έξι μέρες

Παραιτήθηκε ο ένας δικηγόρος της οικογένειας από την Πάχνα - Ανανέωση προσωποκράτησης για έξι μέρες

Σημαντική εξέλιξη σε ό,τι αφορά τα μέλη οικογένειας από την Πάχνα που είναι ύποπτα για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίηση ανηλίκων. Ο δικηγόρος της μάνας και του μεγάλου γιου, Θεόδωρος Τρίγκης, παραιτήθηκε, με αποτέλεσμα να αναβληθεί εκ νέου η δικαστική διαδικασία!

Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον δεύτερο γιο δεν φαίνεται να… κάνει πίσω από την υπεράσπιση του πελάτη του. Ο πατέρας αιτήθηκε νομική αρωγή.

Θυμίζουμε ότι σήμερα στο επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού επρόκειτο να ξεκαθαρίσει αν θα παραπεμφθούν ή όχι στο κακουργιοδικείο. Ωστόσο, μετά την παραίτηση του δικηγόρου η δικαστική διαδικασία αναβλήθηκε εκ νέου. Ωστόσο, ανανεώθηκε η προσωποκράτηση των έξι υπόπτων για ακόμη 6 ημέρες

Πάντως το μαρτυρικό υλικό σε βάρος των υπόπτων είναι ογκωδέστατο (2.000 σελίδες).

Τη Δευτέρα (13/07) υπήρξε ένταση στις κεντρικές φυλακές όταν υπόδικοι αντιλήφθηκαν τη μεταφορά των τριών μελών της οικογένειας (πατέρας και δυο γιοι). Κάποιοι εξύβριζαν χυδαία τους υπόπτους, ενώ ορισμένοι επιχείρησαν να τους βρέξουν με… ούρα!

Οι τέσσερις συλληφθέντες, ένας 63χρονος, η 64χρονη πρώην σύζυγος του και οι δυο τους γιοί, ηλικίας 36 και 37 ετών, θεωρούνται ύποπτοι σε υποθέσεις που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, βιασμού, απόπειρας βιασμού, διαφθοράς γυναίκας κάτω των 13 ετών, άσεμνης επίθεσης εναντίον γυναίκας και άσεμνης επίθεσης εναντίον άνδρα.

Την περασμένη Παρασκευή η διαδικασία αναβλήθηκε μετά από αίτημα ενός εκ των συνηγόρων υπεράσπισης, ο οποίος είχε θέσει θέμα ασφάλειας των ίδιων των δικηγόρων και των πελατών τους, λόγω της έντασης που προκλήθηκε από την παρουσία συγγενών των παραπονούμενων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στις Κεντρικές οι ύποπτοι από την Πάχνα – Υπόδικοι επιχείρησαν να τους… βρέξουν με ούρα!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

Στο Κυπριακό, αλλά και στην υπόθεση του Θανάση αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top