Πατέρας για πρώτη φορά Κύπριος βουλευτής - Φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη του

Πατέρας για πρώτη φορά Κύπριος βουλευτής - Φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη του

Πατέρας για πρώτη φορά έγινε σήμερα 17 Οκτωβρίου, Κύπριος βουλευτής.

"Καλωσόρισες στον κόσμο μας μικρή μας Εβελίνα Γιακουμή" έγραψε σε ανάρτηση του ο βουλευτής της ΔΗΠΑ Μιχάλης Γιακουμή , ανακοινώνοντας τα ευχάριστα νέα, ανεβάζοντας τρυφερές φωτογραφίες απο την γέννηση της κόρης του. 

Η σύζυγος του, Σίλια Κουρουζίδου, έφερε στον κόσμος στις 8.19 το πρωί της Δευτέρας, ανήμερα των γενεθλίων της, την κόρη τους.

Η μικρή Εβελίνα γεννήθηκε 3.215 kg. 

"Μητέρα και κόρη υγιείς και δυνατές" αναφέρει ο βουλευτής, συμπληρώνοντας : "Η 17η Οκτωβρίου ήταν ούτως ή άλλως σημαντική μέρα για μένα αφού γεννήθηκε η σύζυγος και συνοδοιπόρος της ζωής μου Σίλια Κουρουζίδου Γιακουμή αλλά τώρα έγινε η πλέον σημαντική γιατί γεννήθηκε και η κοράσα μας. Υγεία και τύχη σας εύχομαι και εγώ θα είμαι πάντα δίπλα σας να σας στηρίζω σε κάθε βήμα."

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ορκίστηκαν τα νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου - Ακολουθεί η παράδοση-παραλαβή των χαρτοφυλακίων

Ορκίστηκαν τα νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου - Ακολουθεί η παράδοση-παραλαβή των χαρτοφυλακίων

Ολοκληρώθηκε η τελετή διαβεβαίωσης των νέων μελών του Υπουργικού Συμβουλίου που άρχισε στις 9:00 το πρωί, μετά τις αποφάσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας για ανασχηματισμό του κυβερνητικού σχήματος, που ανακοινώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής. Θα ακολουθήσουν οι τελετές παράδοσης-παραλαβής των Υπουργείων.

BEST OF TOTHEMAONLINE