Βοηθήστε να εντοπίσουμε τον κ. Γιώργο – Δεν έχει δώσει σημεία ζωής από χθες μεσημέρι (ΦΩΤΟ)

Βοηθήστε να εντοπίσουμε τον κ. Γιώργο – Δεν έχει δώσει σημεία ζωής από χθες μεσημέρι (ΦΩΤΟ)

Σημείωμα με αναφορές σε αυτοχειρία συνδυάζει η καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία Λεμεσού για πρόσωπο που απουσιάζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 68χρονος έφυγε από το σπίτι του την Τρίτη 14/7/2015 στις 12 το μεσημέρι και έκτοτε αναζητείται. 

Ο Γιώργος Στυλιανού, πριν εγκαταλείψει το σπίτι του στον Άγιο Ιωάννη Λεμεσού, φρόντισε να αφήσει σημείωμα, στο οποίο αναφέρει ότι έχει σκοπό να θέσει τέρμα στη ζωή του. 

Η Αστυνομία Λεμεσού εξετάζει το περιστατικό, το σημείωμα αλλά και τα όσα δήλωσε για την εξαφάνισή του συνταξιούχου η Κινέζα σύζυγός του.   

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονες διαβουλεύσεις για την Προεδρία της Βουλής - Πώς θα γίνει η εκλογή

Έντονες διαβουλεύσεις για την Προεδρία της Βουλής - Πώς θα γίνει η εκλογή

Με την πρώτη εφαρμογή της νέας διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Βουλής θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου η πρώτη Ολομέλεια της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων που προέκυψε από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου 2026

BEST OF TOTHEMAONLINE