ΔΙΕΘΝΗ

Η αποκάλυψη του πρίγκιπα Χάρι: Η ψυχοθεραπεία «μου άνοιξε τα μάτια»

Η αποκάλυψη του πρίγκιπα Χάρι: Η ψυχοθεραπεία «μου άνοιξε τα μάτια»

Ο πρίγκιπας Χάρι είναι μεγάλος υποστηρικτής των επαγγελματιών ψυχικής υγείας. Ο γιος του βασιλιά Καρόλου του Ηνωμένου Βασιλείου αναφέρθηκε στα οφέλη που βίωσε μετά την έναρξη θεραπείας. Ο Δούκας του Σάσσεξ τόνισε πόσο περιορισμένη ήταν η οπτική του προτού ξεκινήσει τις συζητήσεις με έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας.

"Η στιγμή που άρχισα να κάνω θεραπεία, άνοιξε τα μάτια μου", είπε πρόσφατα ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος ήταν ειδικός προσκεκλημένος στο "The Masters of Scale Summit", συνέδριο στο Σαν Φρανσίσκο για επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων που επιδιώκουν την επιτυχία.

"Περνούσα τη ζωή μου νομίζοντας ότι υπήρχε μόνο ένας τρόπος να ζήσω. Και η θεραπεία άλλαξε την αντίληψη αυτή" διευκρίνισε. "Στη συνέχεια, όταν βρήκα τον δρόμο μου προς το life coaching, ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι τώρα έχω προοπτική και μεγάλη κατανόηση της αξίας μου. Ανέκτησα αυτοπεποίθηση, την οποία δεν πίστευα ποτέ ότι είχα", πρόσθεσε.

"Ο Χάρι μου βρήκε ψυχολόγο"

Πριν λίγες μέρες η Μέγκαν Μαρκλ μοιράστηκε πως ο σύζυγός της, πρίγκιπας Χάρι, της βρήκε έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας, όταν αυτή έφτασε στο "χειρότερο σημείο" της.

Σε επεισόδιο podcast της "Archetypes", με τίτλο "The Decoding of Crazy", η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε πώς ο Χάρι βρήκε έναν επαγγελματία για να της τηλεφωνήσει. "Νομίζω ότι στο χειρότερο σημείο μου, ο σύζυγός μου με παρέπεμψε σε κάποια ψυχολόγο για να τηλεφωνήσω", είπε η Μέγκαν. "Και τηλεφώνησα σε αυτή τη γυναίκα. Δεν το ήξερε καν από πριν. Πρέπει να είσαι πραγματικά ειλικρινής σχετικά με το τι είναι αυτό που χρειάζεσαι και να μη φοβάσαι να συμφιλιωθείς μαζί του για να το ζητήσεις", τόνισε.

Επίσης, εξήγησε πως υπάρχει ένα "στίγμα γύρω από τη λέξη" και έχει μια "σιωπηρή επίδραση" που πλήττει τις γυναίκες που έχουν "πραγματικά προβλήματα ψυχικής υγείας".

Πηγή: thetoc.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top