ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Χριστοδουλίδης για όλα: Η σκληρή αυτοκριτική, η ονοματολογία, ο Κασουλίδης και οι δημοσκοπήσεις

Ν. Χριστοδουλίδης για όλα: Η σκληρή αυτοκριτική, η ονοματολογία, ο Κασουλίδης και οι δημοσκοπήσεις

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον ALPHA, στην εκπομπή «Τετ α Τετ» μιλώντας μεταξύ άλλων τόσο για πολυσυζητημένα fake accounts όσο και για τη σχέση του με τον Υπουργό εξωτερικών, κύριο Κασουλίδη.

Κληθείς να σχολιάσει τις αυστηρές κριτικές του κύριου Κασουλίδη, ο Νίκος Χριστοδουλίδης επισήμανε ότι η σχέση που είχαν ήταν μέντορα και μαθητή, τονίζοντας πως «με στεναχωρεί σε ανθρώπινο επίπεδο και σε μεγάλο βαθμό όσο αφορά τις αναφορές του κύριου Κασουλίδη οι οποίες άλλαξαν μετά την εξαγγελία της υποψηφιότητας μου. Εγώ δεν θα ασκήσω ποτέ κριτική επί προσωπικού στον κύριο Κασουλίδη»

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι «είμαστε οι πρώτοι οι οποίοι δημόσια έχουμε δημοσιοποιήσει τις θέσεις μας σε όλους τους τομείς πολιτικής μετά που τελειώσαμε το διάλογο με την κοινωνία των πολιτών, χωρίς να λέμε θα, χωρίς να υποσχόμαστε αξιολογώντας τα σημερινά δεδομένα και μιλώντας με συγκεκριμένο σχεδιασμό. Είμαστε οι πρώτοι και είμαι περήφανος για αυτό»

«Κάνω αυτοκριτική, είμαι ο πιο αυστηρός κριτής του εαυτού μου», πρόσθεσε.

Δημοσκοπήσεις

«Τις δημοσκοπήσεις τις μελετώ και μετά τις βάζω στο περιθώριο για να μην με επηρεάζουν με οποιοδήποτε τρόπο στις ενέργειες μου, στις δηλώσεις μου και στις κινήσεις μου. Δεν επαναπαυόμαστε, οι δημοσκοπήσεις δεν εκλέγουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, χρειάζεται δουλειά. Οι δημοσκοπήσεις δεν είναι εκλογές», είπε συγκεκριμένα

Μεταξύ άλλων μίλησε για τα πρόσωπα που θα αναλάβουν Υπουργεία και θέσεις εάν τελικά εκλεγεί ως Προέδρος της Δημοκρατίας.

«Κάνω σκέψεις χωρίς να αναφέρω σε κανένα τίποτα. Δεν έχω συζητήσει με κανένα θέματα Υπουργείου ή διορισμών αλλά έχω αρχίσει να κάνω κάποιες σκέψεις», εξήγησε.

Fake accounts

Όσο αφορά τα fake accounts, ο Νίκος Χριστοδουλίδης επισήμανε ότι «ακούστηκαν ονόματα ανθρώπων που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό το γεγονός. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που φυλάω τα μηνύματα μου για να κάνω κουτσομπολιό ή να τα δείξω σε κάποιο άλλο ή να δημιουργήσω εντυπώσεις. Αλλά επειδή είναι προεκλογική εκστρατεία συζητούμε αυτό το θέμα θεωρώντας ότι κάποιοι σκοράρουν πολιτικά εναντίον μου. Δεν θεωρώ ότι έχουν όπλο εναντίον μου. Ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιήσει όπως νομίζει»

Δείτε βίντεο:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top