Συγκινητικό: Ονόμασαν δρόμο στο χωριό Φοινί «οδός Ζέτας Αιμιλιανίδου»

Συγκινητικό: Ονόμασαν δρόμο στο χωριό Φοινί «οδός Ζέτας Αιμιλιανίδου»

Το όνομα της Ζέτας Αιμιλιανίδου φέρει από σήμερα Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, δρόμος στο χωριό Φοινί. 

Σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Συμβούλιο Κοινοτικής Ευημερίας Φοινιού προς τιμή της αείμνηστης Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτας Αιμιλιανίδου, αποφασίστηκε ότι ο δρόμος που οδηγεί στην καινούρια πτέρυγα της Στέγης φέρει από σήμερα το όνομά της.

Όπως σημειώνεται σε ανάρτηση του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας, ο δρόμος της Ζέτας, θα είναι ο δρόμος όλων προς την κατάκτηση του ήθους, των αξιών, της ανθρωπιάς, του καθήκοντος και της εντιμότητας που μας δίδαξε η ίδια στο πέρασμά της από τη ζωή.

Στον άνθρωπο που κόσμησε την πολιτική ζωή της πατρίδας μας και προσέφερε τα μέγιστα για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου και δη των ευάλωτων ομάδων. Στον άνθρωπο που ήταν πάντα εκεί να στηρίξει τις προσπάθειές μας για τις ορεινές κοινότητες.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε εξέλιξη η εκλογική διαδικασία – Κάλεσμα από πολιτικούς αρχηγούς για συμμετοχή

LIVE: Σε εξέλιξη η εκλογική διαδικασία – Κάλεσμα από πολιτικούς αρχηγούς για συμμετοχή

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE