ΕΔΕΚ: Μυριάνθους και Χαννίδης ζητούν το μητρώο των μελών του κόμματος
Δεν λέει να κοπάσει η θύελλα στην ΕΔΕΚ, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος, που θα πραγματοποιηθούν την 1η Ιουνίου.
Το θέμα που τέθηκε προς συζήτηση αφορά στον χρόνο εξέτασης των αιτήσεων για έκδοση αδειών, καθώς και στους όρους λειτουργίας για πισίνες, κάτι που, όπως αναφέρθηκε, απασχολεί αρκετά τις τουριστικές επιχειρήσεις που φιλοξενούν τέτοιους χώρους στις εγκαταστάσεις τους.
Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εσωτερικών στη συνεδρίαση της Επιτροπής, ανέφερε ότι μετά από αρκετή καθυστέρηση ολοκληρώθηκε στις αρχές Αυγούστου νέο κείμενο νόμου.
Όπως είπε, έχει ξεκινήσει ήδη η δημόσια διαβούλευση, η οποία θα ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες.
Σκοπός είναι να ανανεωθεί ο υφιστάμενος νόμος του 1992, που όπως είπε είναι προβληματικός. Διευκρινίστηκε, δε, ότι άλλοι είναι οι κανονισμοί που αφορούν στην κατασκευή και άλλοι στην αδειοδότηση της λειτουργίας κολυμβητικών δεξαμενών.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις