ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η ΟΠΑΠ Κύπρου ήταν ο μεγάλος χορηγός του 8ου Συνεδρίου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «ΕΚΕ. Γίνε το πρότυπο της κοινωνίας».

Η ΟΠΑΠ Κύπρου ήταν ο μεγάλος χορηγός του 8ου Συνεδρίου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «ΕΚΕ. Γίνε το πρότυπο της κοινωνίας».

Το 8ο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με θέμα την εταιρική υπευθυνότητα στήριξε και παρουσίασε η ΟΠΑΠ Κύπρου, την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015, στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου συζητήθηκαν οι στρατηγικές των επιχειρήσεων με στόχο την υλοποίηση ενεργειών κοινωνικής ευθύνης στο σύγχρονο περιβάλλον. Ο διεθνούς φήμης διακεκριμένος ομιλητής Ed Gillespie και άλλοι ειδικοί στον τομέα ΕΚΕ, ενημέρωσαν τους συνέδρους για το πώς μια εταιρεία μπορεί να γίνει κοινωνικά πιο υπεύθυνη αλλά και πώς οι κοινωνικά υπεύθυνες εταιρίες μπορούν να καταστούν πιο κερδοφόρες.

Το συνέδριο παρουσιάστηκε από την ΟΠΑΠ Κύπρου, τον Οργανισμό που από την πρώτη μέρα της ίδρυσής του δίνει καθημερινά μαθήματα κοινωνικής υπευθυνότητας, στηρίζοντας έμπρακτα τους αγώνες που δίνει η κυπριακή κοινωνία.

Όπως τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου κ. Δημήτρης Αλετράρης, «η ΟΠΑΠ Κύπρου παραμένει ειλικρινής φίλος και σύμμαχος της κυπριακής κοινωνίας, στηρίζοντας με προσήλωση κάθε αγώνα για την υγεία, την παιδεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και το περιβάλλον». Ο κ. Αλετράρης παρουσίασε επίσης χαρακτηριστικά παραδείγματα κοινωνικών δράσεων της ΟΠΑΠ Κύπρου, τα οποία έδωσαν ανάσα στους προϋπολογισμούς δεκάδων φορέων και οργανώσεων της κοινωνίας, αλλά και στους κοινωνικούς σχεδιασμούς του ίδιου του κράτους.

Τέλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αλετράρης υπογράμμισε πως η κοινωνική παρέμβαση αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τον Οργανισμό, ενώ δεσμεύτηκε ότι η ΟΠΑΠ Κύπρου θα συνεχίσει να στηρίζει με συνέπεια κάθε αγώνα της κυπριακής κοινωνίας, όπως ακριβώς κάνει εδώ και 46 ολόκληρα χρόνια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσία: Τουλάχιστον επτά νεκροί από πτώση λεωφορείου σε ποταμό της Αγίας Πετρούπολης - Δείτε απίστευτα βίντεο

Γιορτή της μητέρας: Κάντε τη μέρα της ξεχωριστή - Προτάσεις για δώρα, από γλυκά μέχρι λουλούδια και κοσμήματα - Φωτογραφίες

Τα έσοδα και οι δαπάνες του κράτους το πρώτο τρίμηνο του 2024 - Πόσα ξόδεψε και πόσα έβαλε στα ταμεία

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι Κύπριοι – Πού σπατάλησαν τα περισσότερα χρήματα και ποιοι οι κυριότεροι λόγοι ταξιδιών

Eurovision 2024: Αυτή η χώρα κέρδισε το βραβείο καλύτερου στίχου - Oι νικητές των προηγούμενων ετών - Δείτε βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top