LIKE ONLINE

Σερβιτόρα στο εξωτερικό σώζει αστραπιαία τη ζωή πελάτη που πνιγόταν, την ώρα που η οικογένειά του δεν είχε καταλάβει τίποτα

Σερβιτόρα στο εξωτερικό σώζει αστραπιαία τη ζωή πελάτη που πνιγόταν, την ώρα που η οικογένειά του δεν είχε καταλάβει τίποτα

Οι καθημερινοί ήρωες είναι παντού! Όπως σε ένα εστιατόριο, με την «κάπα» του σερβιτόρου. Δίχως να σκεφτούν, επεμβαίνουν, σώζουν ζωές και συνεχίζουν τη δουλειά τους. Τόσο απλά… Μία τέτοια καθημερινή ηρωίδα, είναι και η σερβιτόρα στο βίντεο που δημοσίευσε η σελίδα Good News Movement στο Instagram!

Αυτό απεικονίζει έναν άνδρα να κάθεται σε ένα τραπέζι και να γευματίζει με την τετραμελή οικογένειά του όταν ξαφνικά αρχίζει να πνίγεται.

Ο γιος του, μικρός σε ηλικία, άρχισε να του χαϊδεύει την πλάτη, ωστόσο η γυναίκα και το άλλο το παιδί δεν φαίνεται να καταλαβαίνει τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Η σερβιτόρα που τον βλέπει, η Lacy Guptill πλησιάζει στο τραπέζι και αντιλαμβάνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τι συμβαίνει. Με γρήγορα αντανακλαστικά κάνει τη λαβή Χάιμλιχ, καταφέρνοντας έτσι να σώσει τη ζωή του συγκεκριμένου πελάτη.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Good News Movement (@goodnews_movement)

«Σερβιτόρα εστιατορίου σώζει τη ζωή ενός πελάτη όταν παρατήρησε ότι πνιγόταν από το φαγητό. Η Lacy Guptill εφάρμοσε τη λαβή Χάιμλιχ για αποφυγή πνιγμού που έμαθε πριν από χρόνια, όταν εκπαιδεύτηκε ως Τεχνικός Επείγουσας Υπηρεσίας, ενώ δίδασκε επίσης πρώτες βοήθειες και CPR», αναφέρει η λεζάντα της ανάρτησης.

Οι χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν στα σχόλια του βίντεο επαινώντας τα γρήγορα αντανακλαστικά της Lacy και τις ηρωικές ενέργειές της στην ενότητα των σχολίων. «Δόξα τω Θεώ για τη γρήγορη σκέψη της. Πραγματική ηρωίδα», έγραψε ένας χρήστης.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top