ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλα έτοιμα για το μεγάλο Debate – Δείτε βίντεο από τα παρασκήνια

Όλα έτοιμα για το μεγάλο Debate – Δείτε βίντεο από τα παρασκήνια

Όλα είναι έτοιμα για το πρώτο μεγάλο διακαναλικό debate που θα πραγματοποιηθεί απόψε (03/11) στις 22:30 το βράδυ, στο οποίο θα παραβρεθούν οι τρεις βασικοί υποψήφιοι για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, Ανδρέας Μαυρογιάννης και Αβέρωφ Νεοφύτου.

Στο debate θα συμμετέχουν οι 4 μεγάλοι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί Παγκύπριας εμβέλειας Omega, Alpha, Sigma και ΑΝΤ1 και θα συντονίζεται από τον διευθυντή ειδήσεων του Omega Μιχάλη Παυλίδη, καθώς είναι και το κανάλι που θα φιλοξενήσει το αποψινό debate.

Μάλιστα όπως μεταδόθηκε και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, δυο ώρες μόνο πριν την έναρξη του debate, στις εγκαταστάσεις έχουν βρεθεί δημοσιογράφοι και τεχνικοί από όλα τα κανάλια όπως επίσης και εκπρόσωποι των υποψηφίων.

Το στούντιο διαμορφώθηκε ειδικά για την συγκεκριμένη βραδιά, ενώ έχουν βρεθεί τόσο η θέση που θα πάρει ο κάθε υποψήφιος αλλά και ο κάθε δημοσιογράφος. Να υπενθυμίσουμε ότι θα πάρουν μέρος οι δημοσιογράφοι Γιώργος Κασκάνης (Alpha), Nικήτας Κυριάκου (Ant1) και Γιαννάκης Καρεκλάς (Sigma). 

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, στο πρώτο μέρος ο κάθε δημοσιογράφος θα υποβάλλει ερώτηση σε έναν από τους τρεις υποψήφιους. Ο κάθε υποψήφιος θα έχει στη διάθεσή του 2 λεπτά για να απαντήσει. Ο δημοσιογράφος θα έχει τη δυνατότητα διευκρινιστικής ερώτησης στον υποψήφιο, στον οποίο θα παραχωρείται επιπλέον χρόνος διάρκειας ενός λεπτού. Το πρώτο μέρος θα έχει δύο γύρους με την ίδια διαδικασία.

Στο δεύτερο μέρος του debate ο κάθε ένας από τους 4 δημοσιογράφους θα υποβάλει την ίδια ερώτηση και στους τρεις υποψήφιους, οι οποίοι θα έχουν από 1.30 λεπτό για να απαντήσουν. Και αυτό το μέρος θα έχει δύο γύρους. Στο τρίτο και τελευταίο μέρος της τηλεμαχίας, ο κάθε υποψήφιος θα έχει στη διάθεσή του 2 λεπτά για καταληκτικό σχόλιο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top