LIKE ONLINE

Ο άντρας που πέθανε από το γέλιο - Πώς συνέβη το μοιραίο

Ο άντρας που πέθανε από το γέλιο - Πώς συνέβη το μοιραίο

Ο Alex Mitchell, ήταν ένας 50χρονος Άγγλος, που ζούσε μία ήρεμη ζωή με την οικογένεια του στην επαρχία Λυν, της ανατολικής Βρετανίας.

Το βράδυ της 24ης Μαρτίου 1975, ο Alex είχε μόλις γυρίσει από την δουλειά του, όπου εργαζόταν ως ιδιωτικός υπάλληλος, έφαγε και κάθισε στον καναπέ του για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του εκπομπή, «The Goodies», και πιο συγκεκριμένα το επεισόδιο με τίτλο «Kung Fu Kapers».

Ο Alex από την αρχή του επεισοδίου φαινόταν να διασκεδάζει, αλλά το γέλιο του κορυφώθηκε στην σκηνή, όπου δύο Σκωτσέζοι μονομαχούσαν, ο ένας ντυμένος με την παραδοσιακή στολή και για όπλο μία γκάιντα και ο άλλος κρατώντας απλά ένα λουκάνικο!

Ο 50χρονος γελούσε για αρκετά λεπτά χωρίς να σταματάει, κάτι που φαινόταν φυσιολογικό και σε εκείνον και στην γυναίκα του, Kate, που είχε συνηθίσει τέτοιου είδους αντιδράσεις. Η ίδια ξεκίνησε να ανησυχεί, όταν μετά από μισή ώρα, το γέλιο του συζύγου της εξακολουθούσε να είναι έντονο και υστερικό. Ώσπου το μοιραίο συνέβη. Η Kate περιέγραψε στους ιατρούς και τους ιατροδικαστές: «ακούστηκε ένα τρανταχτό γέλιο, αναπήδησε στον καναπέ και πέθανε».

Η διάγνωση του θανάτου
Η τελική διάγνωση του θανάτου για τον άτυχο άντρα ήταν η καρδιακή ανεπάρκεια, γεγονός που προξένησε στην οικογένεια του περιέργεια, καθώς δεν είχε κανένα ιστορικό παρελθοντικού προβλήματος υγείας. Η σύζυγος του Alex έστειλε επιστολή στους συντελεστές της τηλεοπτικής σειράς, για να τους ευχαριστήσει που ο άντρας της πέθανε γελώντας την τελευταία μισή ώρα της ζωής του!

Το μυστήριο λύθηκε μετά από 37 χρόνια!
Το όνομα του Alex Mitchell ήρθε ξανά στην επιφάνεια των ειδήσεων, μετά από την καρδιακή προσβολή της εγγονής του Lisa Cork. Η νεαρή κοπέλα, θεωρούταν υγιέστατη, ώσπου ένιωσε την καρδιά της να «φτερουγίζει», και αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο διαγνώστηκε με σύνδρομο μακρού QT.

Πρόκειται για μία κληρονομική νόσο, που υπό έντονες συνθήκες άγχους, ενθουσιασμού και γέλιου, προκαλεί αρρυθμίες στην καρδιά, και αν δεν υπάρχει άμεση ιατρική παρέμβαση, οδηγεί σε θάνατο. Σύντομα, όλοι πίστεψαν ότι και ο Alex έπασχε από το ίδιο σύνδρομο.

Πηγές: newsit.gr, www.bbc.com, museumfacts.co.uk

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top