ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Καδής: Θα συμμετάσχει στην COP27 στο Σαρμ ελ Σέιχ της Αιγύπτου

Κώστας Καδής: Θα συμμετάσχει στην COP27 στο Σαρμ ελ Σέιχ της Αιγύπτου

Στη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή, που πραγματοποιείται στην Αίγυπτο την επόμενη εβδομάδα θα συμμετάσχει ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Καδής.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει οτι ο κ. Καδής θα αναχωρήσει αύριο Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2022, για το Σαρμ ελ Σέιχ της Αιγύπτου για να συμμετάσχει στη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή 2022 (COP27).

Ο κ. Καδής θα συνοδεύει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος, στο περιθώριο της Διάσκεψης, θα συμμετάσχει στην ειδική εκδήλωση που διοργανώνει η Κυπριακή Δημοκρατία σε συνεργασία με την Αραβική Δημοκρατία της Αιγύπτου, όπου θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της Πρωτοβουλίας της Κυπριακής Δημοκρατίας για αντιμετώπιση της Κλιματικής Αλλαγής στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, προστίθεται.

Στο περιθώριο της Διάσκεψης, ο Υπουργός θα έχει, επίσης, διμερείς συναντήσεις με ομολόγους του άλλων χωρών για θέματα της αρμοδιότητάς τους, ενώ θα υπογράψει δύο μνημόνια συνεργασίας για θέματα περιβάλλοντος μεταξύ Κύπρου-Ουκρανίας και Κύπρου-Αρμενίας, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top