ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στις φλόγες πρακτορείο στοιχημάτων στη Λευκωσία - Εκκενώθηκε πολυκατοικία της περιοχής

Στις φλόγες πρακτορείο στοιχημάτων στη Λευκωσία - Εκκενώθηκε πολυκατοικία της περιοχής

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 10ης Νοεμβρίου 2022 μέχρι και τις 06:00 της 11ης Νοεμβρίου 2022, ανταποκρίθηκε σε 35 κλήσεις για βοήθεια, 20 πυρκαγιές, 13 ειδικές εξυπηρετήσεις και 2 ψευδείς κλήσεις.

Αρχικά, η ώρα 02:02, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ισόγειο οικία στο Καλό Χωριό Ορεινής, της επαρχίας Λευκωσίας. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας με δύο Πυροσβεστικά Οχήματα.

Η πυρκαγιά ήταν στην ξύλινη οροφή της στέγης της οικίας και την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς οι ένοικοι είχαν εξέλθει της οικίας με ασφάλεια. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, χρειάστηκε να γίνει μερική αποδόμηση της οροφής. Η πυρκαγιά φαίνεται να προκλήθηκε από ελαττωματική καπνοδόχο τζακιού.

Έπειτα, η ώρα 04:15, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε σειρά από τρία καταστήματα στο ισόγειο τριώροφου γωνιακού κτηρίου στη Λακατάμια, στην επαρχία Λευκωσίας. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως Λοχία Σπύρου Τταντή με δύο Πυροσβεστικά Οχήματα.

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, ένα από τα καταστήματα, το οποίο είχε χρήση ως πρακτορείο στοιχημάτων, υπέστηκε εκτεταμένες ζημιές, ενώ από τον καπνό, ζημιά υπέστη το εξωτερικό της πρόσοψης ολόκληρου του κτηρίου.

Τα άλλα δύο καταστήματα, τα οποία χρησιμοποιούνταν ως αποθηκευτικός χώρος ειδών περιπτέρου, έπαθαν ελαφρές ζημιές. Οι ένοικοι των διαμερισμάτων των δύο πάνω ορόφων εκκένωσαν τα διαμερίσματά τους με τη βοήθεια των μελών της Αστυνομίας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top