Για άλλες έξι μέρες στο κελί τρία πρόσωπα για τον φόνο του Cidan

Για άλλες έξι μέρες στο κελί τρία πρόσωπα για τον φόνο του Cidan

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας ανανέωσε σήμερα για άλλες έξι μέρες, το διάταγμα κράτησης εναντίον τριών προσώπων, τα οποία τελούν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, που διαπράχθηκε στις Κεντρικές Φυλακές.

Πρόκειται για τρεις άνδρες ηλικίας 38, 36 και 53 ετών, οι οποίοι είχαν συλληφθεί στις 10 Νοεμβρίου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σημειώνεται ότι για την ίδια υπόθεση τελούν υπό κράτηση άλλα δώδεκα πρόσωπα.

Η υπό διερεύνηση υπόθεση φόνου, με θύμα τον 41χρονο κατάδικο Tansu Cidan, διαπράχθηκε στις 27 Οκτωβρίου 2022, στις Κεντρικές Φυλακές.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Σε αυστηρό τόνο απάντησαν διπλωματικές πηγές της Αθήνας στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, με την οποία η Άγκυρα αμφισβητεί τις NAVTEX που εξέδωσαν Ελλάδα και Κύπρος για την έναρξη των ερευνών του γαλλικού σκάφους VB Abeille Marengo, στο πλαίσιο της ηλεκτρικής διασύνδεσης των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE