ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίβουν τα μάτια τους οι Παφίτες! Τρια υπερπολυτελή σκάφη έδεσαν στο λιμανάκι της πόλης

Τρίβουν τα μάτια τους οι Παφίτες! Τρια υπερπολυτελή σκάφη έδεσαν στο λιμανάκι της πόλης

Τρίβουν τα μάτια τους τουρίστες και θαμώνες της περιοχής γύρω από το Λιμανάκι της Πάφου, καθώς τέτοια πολυτελή κότερα βλέπουμε μόνο στο διαδίκτυο και σπάνια από κοντά. Τα σκάφη αποτελούν από σήμερα πόλος έλξης για πολλούς Παφίτες και όχι μόνο που θέλουν να τα θαυμάσουν από κοντά

Τρία υπερπολυτελή σκάφη τα οποία έφθασαν στην Πάφο από το Λίβανο έδεσαν σήμερα στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου. Τα σκάφη πολυτελείας τα οποία έχουν προορισμό τα ελληνικά νησιά χρησιμοποίησαν την Πάφο ως διαμετακομιστικό σταθμό για ανεφοδιασμό και ξεκούραση και αύριο με το πρώτο φως της ημέρας θα ξεκινήσουν για τον επόμενο τους προορισμό που είναι το Καστελόριζο.

Τα χαρακτηριστικά των τριών σκαφών τα οποία είναι της κατασκευάστριας ιταλικής εταιρείας Ferretti αλλά και κάποιες λεπτομέρειες του ταξιδιού αξίζουν ιδιαίτερης αναφοράς.

Το πρώτο σκάφος το T-FIVE είναι FERRETTI 870 (μήκος 80 πόδια) του 2012 ανήκει σε Λιβανέζο επιχειρηματία ο οποίος είναι ιδιοκτήτης φαρμακευτικής εταιρείας στη Βηρυτό ενώ είναι και ιδιοκτήτης πολυτελών εστιατορίων σε όλη τη χώρα του Λιβάνου. Σε αυτό επιβαίνουν συνολικά 7 άτομα με το πλήρωμα και για να ανεφοδιαστεί χρειάστηκε 3600 λίτρα πετρέλαιο συνολικής αξίας 4800€.

Το δεύτερο σκάφος το FRISH II Road Harbour είναιFERRETTI 830 του 2007 και ανήκει επίσης σε Λιβανέζο επιχειρηματία ο οποίος έχει εταιρεία με τυχερά παιχνίδια όπως είναι το ΛΟΤΤΟ και το ΤΖΟΚΕΡ στο Λίβανο. ΣτοFRISH II Road Harbour επιβαίνουν 4 άτομα μαζί με το πλήρωμα και είναι επίσης 80 πόδια μήκος. Για τον ανεφοδιασμό του όπως και στην πρώτη περίπτωση χρειάστηκαν 3600 λίτρα πετρέλαιο συνολικής αξίας 4800€.

Το τρίτο και πιο μεγάλο αλλά και πιο εντυπωσιακό σκάφος είναι το Cinooon White Bay (100 πόδια μήκος) το οποίο ανήκει σε Λιβανέζο μεγαλοεπιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον τομέα τον ΜΜΕ και είναι μεταξύ άλλων ιδιοκτήτης τηλεοπτικού σταθμού. Το Cinooon είχε συνολικά 8 άτομα επιβαίνοντες μεταξύ των οποίων ο ιδιοκτήτης και ένα ζευγάρι φίλων του και πέντε άτομα πλήρωμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top