Επιβεβαίωση Δράκου: Παρέλαβε έκθεση για κινητά και ναρκωτικά εντός Κεντρικών Φυλακών - Θα τύχει «ενδελεχούς μελέτης»

Επιβεβαίωση Δράκου: Παρέλαβε έκθεση για κινητά και ναρκωτικά εντός Κεντρικών Φυλακών - Θα τύχει «ενδελεχούς μελέτης»

Με γραπτή δήλωση, η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Στέφη Δράκου επιβεβαιώνει ότι έλαβε χθες έκθεση σχετικά με το τι συμβαίνει στις Κεντρικές Φυλακές.

Αυτούσια η δήλωση

Επιβεβαιώνω ότι χθες έλαβα από τον Έντιμο Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, την έκθεση της τετραμελούς επιτροπής υπό την προεδρία του πρώην δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου κ. Μιχάλη Χριστοδούλου, που διορίστηκε από τον Έντιμο ΓΕ κ. Γιώργο Σαββίδη, προς τον σκοπό της διερεύνησης ενδεχόμενης διάπραξης ποινικών αδικημάτων σε σχέση με τη:

Α) μεταφορά και χρήση κινητών τηλεφώνων εντός των Κεντρικών Φυλακών και τη διάπραξη αδικημάτων μέσω αυτών και

Β) μεταφορά, διακίνηση και χρήση ναρκωτικών ουσιών και τη διάπραξη άλλων αδικημάτων εντός των Κεντρικών Φυλακών.

Η έκθεση αφού τύχει ενδελεχούς μελέτης από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, δεόντως και αναλόγως θα ενεργήσω στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.