Επιβεβαίωση Δράκου: Παρέλαβε έκθεση για κινητά και ναρκωτικά εντός Κεντρικών Φυλακών - Θα τύχει «ενδελεχούς μελέτης»

Επιβεβαίωση Δράκου: Παρέλαβε έκθεση για κινητά και ναρκωτικά εντός Κεντρικών Φυλακών - Θα τύχει «ενδελεχούς μελέτης»

Με γραπτή δήλωση, η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Στέφη Δράκου επιβεβαιώνει ότι έλαβε χθες έκθεση σχετικά με το τι συμβαίνει στις Κεντρικές Φυλακές.

Αυτούσια η δήλωση

Επιβεβαιώνω ότι χθες έλαβα από τον Έντιμο Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, την έκθεση της τετραμελούς επιτροπής υπό την προεδρία του πρώην δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου κ. Μιχάλη Χριστοδούλου, που διορίστηκε από τον Έντιμο ΓΕ κ. Γιώργο Σαββίδη, προς τον σκοπό της διερεύνησης ενδεχόμενης διάπραξης ποινικών αδικημάτων σε σχέση με τη:

Α) μεταφορά και χρήση κινητών τηλεφώνων εντός των Κεντρικών Φυλακών και τη διάπραξη αδικημάτων μέσω αυτών και

Β) μεταφορά, διακίνηση και χρήση ναρκωτικών ουσιών και τη διάπραξη άλλων αδικημάτων εντός των Κεντρικών Φυλακών.

Η έκθεση αφού τύχει ενδελεχούς μελέτης από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, δεόντως και αναλόγως θα ενεργήσω στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE