ΔΙΕΘΝΗ

Κίνα: Βίντεο δείχνει γυναίκα να γεννάει όρθια έξω από νοσοκομείο – «Δεν είχε κάνει τεστ κορωνοϊού»

Κίνα: Βίντεο δείχνει γυναίκα να γεννάει όρθια έξω από νοσοκομείο – «Δεν είχε κάνει τεστ κορωνοϊού»

Tις τελευταίες ώρες στο Twitter κυκλοφορεί ένα βίντεο του οποίου δεν έχει εξακριβωθεί η εγκυρότητα του και δείχνει μια γυναίκα να γεννάει όρθια, με τη λεζάντα να αναφέρει πως έγινε έξω από νοσοκομείο της Κίνας, επειδή η ίδια δεν πρόλαβε να κάνει τεστ για τον κορονοϊό.

Στο σύντομο κλιπ διακρίνεται το μωρό να βγαίνει από τη γυναίκα και ένα άτομο να κόβει τον ομφάλιο λώρο, ενώ οι πληροφορίες που παρέχονται για το περιστατικό είναι γραμμένες στη λεζάντα της ανάρτησης.

Σημειώνεται, ότι στην Κίνα έχουν ξεσπάσει σοβαρές διαδηλώσεις σε πολλές μεγάλες πόλεις, επειδή το Πεκίνο εφαρμόζει την πολιτική μηδενικής ανοχής, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολύ αυστηροί περιορισμοί, σε σημείο που είναι ανεφάρμοστοι.

Παραδείγματος χάριν, ο κόσμος σε ορισμένες περιπτώσεις δεν μπορεί να πάει στο σούπερ μάρκετ για τρόφιμα, ενώ έχουν δημιουργεί και στρατόπεδα καραντίνας, με αναφορές να λένε πως στέλνεται κόσμος χωρίς συγκεκριμένα κριτήρια ορισμένες φορές.

Πηγη: newsbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Έπιασε «λαβράκι» η ΥΚΑΝ: Ανέκοψαν 18χρονο για έλεγχο στη Μέσα Γειτονιά και βρήκαν στην κατοχή του ναρκωτικά και χρήματα

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top