LIKE ONLINE

Αδιανόητο: Μεξικάνος οπαδός κατέστρεψε την τηλεόραση του με μαχαίρι μετά τον αποκλεισμό της χώρας από το Παγκόσμιο Κύπελλο

Αδιανόητο: Μεξικάνος οπαδός κατέστρεψε την τηλεόραση του με μαχαίρι μετά τον αποκλεισμό της χώρας από το Παγκόσμιο Κύπελλο

Το Μεξικό αποκλείστηκε για πρώτη φορά μετά από 44 χρόνια από την νοκ αουτ φάση του Μουντιάλ παρά την νίκη με 2-1 απέναντι στην Σαουδική Αραβία και κάποιοι φαίνεται πως δεν το πήραν και τόσο ψύχραιμα.

Ένας Μεξικάνος οπαδός συγκεκριμένα αδυνατώντας να πιστέψει την αποτυχία της χώρας του έχασε την ψυχραιμία του και επιτέθηκε στην τηλεόραση του.

Πρώτα χτύπησε την τηλεόραση με μπουνιές ενώ στην συνέχεια πήρε ένα μαχαίρι και την έκανε κομματάκια.

 

 

Στο μεταξύ ενας Ιρανός πολίτης σκοτώθηκε από τις δυνάμεις ασφαλείας ενώ πανηγύριζε την… ήττα της εθνικής ομάδας της χώρας του από τις Ηνωμένες Πολιτείες (1-0) στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως αποκάλυψε η οργάνωση Iran Human Rights (IHR) (Ανθρώπινα Δικαιώματα στο Ιράν), που εδρεύει στο Όσλο.

Ο 27χρονος Μεχράν Σαμάκ πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε ενώ οδηγούσε κορνάροντας το αυτοκίνητό του στην πόλη Μπαντάρ Ανζάλι στα παράλια της Κασπίας Θάλασσας, βορειοδυτικά της Τεχεράνης, σύμφωνα με την εν λόγω οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top