Αντίδραση Χριστοδουλίδη στις επιθέσεις: «Στις προσβολές απαντούμε με μήνυμα ενότητας»

Αντίδραση Χριστοδουλίδη στις επιθέσεις: «Στις προσβολές απαντούμε με μήνυμα ενότητας»

Γραπτή δήλωση αναφορικά με τις επικρίσεις που δέχεται, εξέδωσε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι «στις προσβολές απαντούμε με μήνυμα ενότητας».

Αυτούσια η γραπτή δήλωση του κ. Χριστοδουλίδη:

Από την αρχή της προεκλογικής εκστρατείας, ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης διακήρυξε ότι, θα διεξάγει ένα προεκλογικό αγώνα αντάξιο του επιπέδου και του πολιτισμού του κυπριακού λαού. Με επιχειρήματα, πολιτικές προτάσεις και θέσεις και σεβασμό στη Δημοκρατία και στους ανθυποψήφιους του.

Τηρεί την υπόσχεσή του αυτή μέχρι σήμερα και δεν πρόκειται να την αθετήσει μέχρι το τέλος της προεκλογικής εκστρατείας.

Λυπούμαστε, όμως, να παρατηρήσουμε ότι στην πρόταση του κ. Νίκου Χριστοδουλίδη για μέγιστη δυνατή ενότητα και στην πρόθεσή του εφόσον εκλεγεί στην προεδρία της Δημοκρατίας να σχηματίσει Κυβέρνηση ευρείας αποδοχής, η απάντηση είναι προσβλητικές αναφορές που δεν περιποιούν τιμή στον πολιτικό μας πολιτισμό.

Μετά τους καρχαρίες, τα χρυσόψαρα, τους ελέφαντες και τους δούρειους ίππους, τώρα προβαίνουν σε άλλους εξίσου προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Είναι απορίας άξιο που τα ανακάλυψαν όλα αυτά μετά από εννέα χρόνια. Δεν θα τους ακολουθήσουμε.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης στη δύσκολη εποχή που διανύουμε πολιτεύεται όπως πάντοτε και ζητά την ψήφο του κυπριακού λαού για να ενώσει και όχι για να διχάσει.

Τελικός κριτής, θα είναι ο κυπριακός λαός, στον οποίο έχουμε εμπιστοσύνη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Μπορεί να απομένει ακόμη σημαντικός χρόνος μέχρι τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, ωστόσο το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο έχει ήδη αρχίσει να κινείται στους ρυθμούς της επόμενης μεγάλης εκλογικής αναμέτρησης. Τα κόμματα ανοίγουν σταδιακά τα χαρτιά τους, οι εσωτερικές διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και τα πρώτα ονόματα μπαίνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE