ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιτελείο Αβέρωφ: «Είναι εντυπωσιακό το προσόν του κ. Χριστοδουλίδη να απαντά χωρίς να απαντά»

Επιτελείο Αβέρωφ: «Είναι εντυπωσιακό το προσόν του κ. Χριστοδουλίδη να απαντά χωρίς να απαντά»

Απάντηση στον Νίκο Χριστοδουλίδη, έδωσε με ανακοίνωσή του το επιτελείο του Αβέρωφ Νεοφύτου.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις της η Εκπρόσωπος Τύπου του Κεντρικού Εκλογικού Επιτελείου του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου, ανέφερε πως, «Είναι εντυπωσιακό το προσόν του κ. Χριστοδουλίδη να απαντά χωρίς να απαντά, να τοποθετείται χωρίς να παίρνει θέση, να κάνει προεκλογική εκστρατεία χωρίς να μετέχει στο δημόσιο διάλογο. Για άλλη μια φορά μιλά γενικά και αόριστα για τον πολιτικό πολιτισμό».

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα το επιτελείο Χριστοδουλίδη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι «μετά τους καρχαρίες, τα χρυσόψαρα, τους ελέφαντες και τους δούρειους ίππους, τώρα προβαίνουν σε άλλους εξίσου προσβλητικούς χαρακτηρισμούς».

 

Ακολουθεί αυτούσια η δήλωση της Τζώρτζιας Κωνσταντίνου-Παναγιώτου:

Είναι εντυπωσιακό το προσόν του κ. Χριστοδουλίδη να απαντά χωρίς να απαντά, να τοποθετείται χωρίς να παίρνει θέση, να κάνει προεκλογική εκστρατεία χωρίς να μετέχει στο δημόσιο διάλογο. Για άλλη μια φορά μιλά γενικά και αόριστα για τον πολιτικό πολιτισμό.

Μέχρι στιγμής ο πολιτικός του πολιτισμός περιλαμβάνει το copy paste της εξαγγελίας του, αντιγραμμένα προγράμματα, ενορχηστρώσεις και σπίλωση δημοσιογράφων μέσω ψεύτικων λογαριασμών, ψεύδη που εξέθεσαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και απόκρυψη του τι συμφώνησε μυστικά με τους κ. Νικόλα Παπαδόπουλο, Σιζόπουλο και Καρογιάν.

Από την άλλη, ο Αβέρωφ Νεοφύτου σε όλη την πολιτική του διαδρομή δεν έχει μάθει ούτε να προσβάλλει, ούτε να λαϊκίζει. Δεν προσποιήθηκε κάτι άλλο από αυτό που είναι. Δεν κρύβεται και εκφράζεται πάντα με απόψεις, με συνέπεια και επιχειρήματα.

Ο κυπριακός λαός αξίζει πέρα και πάνω από όλα τον σεβασμό και την καθαρότητα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top