ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ORGRAN Προϊόντα Υγιεινής Διατροφής

ORGRAN Προϊόντα Υγιεινής Διατροφής

ORGRAN, η κορυφαία μάρκα προϊόντων Υγιεινής Διατροφής είναι παρών και στην Κυπριακή αγορά. Τα προιοντα ΟRGRAN, είναι ΧΩΡΙΣ Γλουτένη, Σιτάρι, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Αυγό, Μαγιά και κατάλληλα για Vegan/Vegetarians.

Το ευρύ φάσμα προϊόντων ORGRAN καθιστά εύκολη την πρόσβαση σε μια ισορροπημένη υγιεινή διατροφή. Στην αγορά διατίθενται δημητριακά, αλεύρια, μακαρόνια, crackers, μπισκότα, υποκατάστατο αυγού καθώς και διάφορα έτοιμα μίγματα για φαγητά και επιδόρπια. Όλα τα τρόφιμα της ORGRAN είναι αναγνωρισμένα σε παγκόσμιο επίπεδο για την αγνότητα και την υπέροχη στη γεύση τους.
Είναι κατάλληλα για όλη την οικογένεια και ειδικά για άτομα με  δυσανεξία στην γλουτένη.
Ενημερωτικό βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=lnQnPK36r98
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.orgran.com για περισσότερες πληροφορίες και για να κατεβάσετε την εφαρμογή ORGRAN Recipe App για ios και android.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας στο τηλ. 25-728588 – Τμήμα Μαρκετιγκ.  

Εισάγονται στην Κυπρο αποκλειστικά από την εταιρεία LOUNIC LTD.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top