Έκκληση Χριστοδουλίδη για την απεργία των εργαζομένων της ΑΗΚ: «Θα πρέπει να αποφευχθεί»

Έκκληση Χριστοδουλίδη για την απεργία των εργαζομένων της ΑΗΚ: «Θα πρέπει να αποφευχθεί»

Έκκληση να πρυτανεύσει ο διάλογος και η συναίνεση ώστε να εξευρεθεί εφικτή λύση στο θέμα που προέκυψε με τη διαφορά ανάμεσα στους εργαζόμενους της ΑΗΚ και στην Κυβέρνηση απευθύνει ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε δύσκολες περιόδους για την παγκόσμια, αλλά και την κυπριακή οικονομία, θα πρέπει όλοι να αναλογιστούν τις ευθύνες τους απέναντι στο κοινωνικό σύνολο που έχει ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια από αλλεπάλληλες κρίσεις.

Θα πρέπει να αποφευχθεί η αυριανή απεργία, η οποία θα προκαλέσει προβλήματα στην ηλεκτροδότηση με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των πολιτών, αλλά και ζημιά στην οικονομία και να αρχίσει αμέσως εντατικός διάλογος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για Ερχιουρμάν: «Θετικό βήμα η ρητορική υπέρ επανέναρξης των διαπραγματεύσεων»

Λετυμπιώτης για Ερχιουρμάν: «Θετικό βήμα η ρητορική υπέρ επανέναρξης των διαπραγματεύσεων»

Την πρόθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη να συναντηθεί το συντομότερο δυνατόν με τον νέο Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, επιβεβαίωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση.

BEST OF TOTHEMAONLINE