Έκκληση Χριστοδουλίδη για την απεργία των εργαζομένων της ΑΗΚ: «Θα πρέπει να αποφευχθεί»

Έκκληση Χριστοδουλίδη για την απεργία των εργαζομένων της ΑΗΚ: «Θα πρέπει να αποφευχθεί»

Έκκληση να πρυτανεύσει ο διάλογος και η συναίνεση ώστε να εξευρεθεί εφικτή λύση στο θέμα που προέκυψε με τη διαφορά ανάμεσα στους εργαζόμενους της ΑΗΚ και στην Κυβέρνηση απευθύνει ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε δύσκολες περιόδους για την παγκόσμια, αλλά και την κυπριακή οικονομία, θα πρέπει όλοι να αναλογιστούν τις ευθύνες τους απέναντι στο κοινωνικό σύνολο που έχει ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια από αλλεπάλληλες κρίσεις.

Θα πρέπει να αποφευχθεί η αυριανή απεργία, η οποία θα προκαλέσει προβλήματα στην ηλεκτροδότηση με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των πολιτών, αλλά και ζημιά στην οικονομία και να αρχίσει αμέσως εντατικός διάλογος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδο, τα καλύτερα στις διμερείς σχέσεις έπονται, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.