ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Τον έβαλαν» μέσα για μερικές χιλιάδες: Έκλαιγε – H γυναίκα του γέννησε χωρίς αυτόν

«Τον έβαλαν» μέσα για μερικές χιλιάδες: Έκλαιγε – H γυναίκα του γέννησε χωρίς αυτόν

Στη φυλακή «έστειλαν» πατέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών για αστικό χρέος της αδελφής του, την οποία εγγυήθηκε σε δάνειο τοπικής Συνεργατικής Πιστωτικής Εταιρείας και «έχασε» την γέννηση του πέμπτου του παιδιού.

Πρόκειται για 33χρονο βιοπαλαιστή κάτοικο Σωτήρας, στον οποίο αστυνομικοί φόρεσαν την Πέμπτη 16 Ιουλίου χειροπέδες, για ανεξόφλητο χρέους της αδελφής του σε ΣΠΕ. Το χρέος, ανέρχεται στις 9.500 ευρώ και είναι εγγυητής μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος βρίσκεται καθηλωμένος στο κρεβάτι λόγω ασθένειας.

Τα έσοδά της οικογένειας είναι μόνο ο μισθός του συζύγου , αφού το επίδομα πολυτέκνων πάει σε δάνειο που συνήψε για την ανέγερση της οικίας τους στο Αυγόρου. Η οικογένεια συντηρείται με τρόφιμα που λαμβάνει από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αυγόρου απ’ όπου και κατάγεται λόγω χαμηλών πόρων. 

 Όταν έγινε η σύλληψη η σύζυγος του ήταν ετοιμόγεννη και έτσι  την Κυριακή, την ίδια ώρα που ήταν στη φυλακή ο άνδρας της έφερε στον κόσμο το πέμπτο τους παιδί, χωρίς την παρουσία του.

Η διεύθυνση των Κεντρικών Φυλακών μερικές ώρες αργότερα, έδωσε οδηγία όπως ο 33χρονος μεταφερθεί υπό φρούρηση, στο νοσοκομείο Παραλιμνίου, για  να δει το παιδί και μετά τον «πήραν» πίσω στις φυλακές.

 Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες η εκστρατεία που πραγματοποίησαν συγγενείς και φίλοι, με τη συνδρομή του Κέντρου Προσφοράς και Αγάπης Άγιος Χριστόφορος στο Παραλίμνι, για να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό των 3 χιλιάδων ευρώ για την αποφυλάκιση του, απέφερε καρπούς.

Συνομιλώντας με οικείο του πρόσωπο, πληροφορηθήκαμε ότι προσέφερε το χρηματικό πόσο των 1 500 ευρω η οικογένεια και τα υπόλοιπα 1 500 ευρω τα έδωσαν δυο εθελοντές, που ευαισθητοποιήθηκαν από την περιπέτεια του.

Ο 33χρονος αποφυλακίστηκε χθες Δευτέρα 20 Ιουλίου, εκκρεμεί ωστόσο το οφειλόμενο ποσό των 9. 500 ευρώ στην Συνεργατική.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top