Επέστρεψε στα καθήκοντά του ο Χριστόδουλος Πίπης - Ακύρωσε την απόφαση της ΕΔΥ το Διοικητικό Δικαστήριο

Επέστρεψε στα καθήκοντά του ο Χριστόδουλος Πίπης - Ακύρωσε την απόφαση της ΕΔΥ το Διοικητικό Δικαστήριο

Με απόφασή του την Πέμπτη το Διοικητικό Δικαστήριο έκρινε ως πλήρως αναιτιολόγητη και ακύρωσε, την ημερομηνίας 18, Οκτωβρίου απόφαση της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας να θέσει σε διαθεσιμότητα τον Διευθυντή Κτηνιατρικών Υπηρεσιών Χριστόδουλο Πίπη, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του τελευταίου, στην οποία σημειώνεται επίσης ότι έχει ήδη επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η απόφαση είχε ληφθεί κατόπιν αιτήματος του Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος (ΥΓΑΑΠ), ενόψει της διαδικασίας πειθαρχικής διερεύνησης που είχε ζητήσει η διοίκηση του ΥΓΑΑΠ, συνεπεία του περιστατικού Βρουκέλλωσης που ενέσκυψε σε εκτροφή βοοειδών στην Αθηαίνου.

«Ενόψει της αποδοχής του πρώτου λόγου ακύρωσης, που αφορούσε στην πλήρη έλλειψη αιτιολογίας της επίδικης απόφασης ως προς τη διάρκεια του χρόνου διαθεσιμότητας, το Δικαστήριο δεν έκρινε σκόπιμο να εξετάσει τους λοιπούς λόγους ακύρωσης που είχαν προβληθεί», προστίθεται.

Τον Διευθυντή Κτηνιατρικών Υπηρεσιών εκπροσώπησαν οι δικηγόροι Αχιλλέας Αιμιλιανίδης και Σόνια Τσαχίδου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE