LIKE ONLINE

Το ρολόι αυτοκίνητο της Tiffany & Co - Η τιμή του κυμαίνεται από 40,000 μέχρι 215.000 ευρώ - Φωτογραφίες

Το ρολόι αυτοκίνητο της Tiffany & Co - Η τιμή του κυμαίνεται από 40,000 μέχρι 215.000 ευρώ - Φωτογραφίες

Τα αγωνιστικά μονοθέσια της δεκαετίας του 1950 ήταν η έμπνευση για τη δημιουργία και των δύο ρολογιών της Tiffany & Co. Με τροχούς από ανοξείδωτο χάλυβα και πραγματικά λάστιχα, το αυτοκίνητο ρολόι δείχνει το χρόνο με «βήμα» πέντε λεπτών. Οι κύλινδροι πάνω στους οποίους εμφανίζονται οι ενδείξεις του ρολογιού, είναι ορατοί από το πλάι μέσω ενός στρογγυλού ανοίγματος.

Ο μηχανισμός του ρολογιού είναι ορατός κάτω από ένα διάφανο «κάλυμμα» στη θέση του οδηγού, ενώ στα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του ρολογιού, συγκαταλέγεται τόσο η μάσκα σε στυλ ψυγείου με το λογότυπο Tiffany & Co, όσο και το εμπρός καπό του αυτοκινήτου, που παραπέμπει στο εμβληματικό κατάστημα της εταιρείας στην Πέμπτη Λεωφόρο της Νέας Υόρκης (γι’ αυτό έχει και το νούμερο 5 πάνω στο μοντέλο).

Δείτε φωτογραφίες:

Το ρολόι ρυθμίζεται με το τριάκτινο τιμόνι, ενώ «κουρδίζει» τραβώντας το πίσω πάνω σε επίπεδο επιφάνεια. Όλη η δομή του αποτελείται από αλουμίνιο και οι βαμμένες επιφάνειες είναι στην απόχρωση Tiffany Blue της εταιρείας. Έχει μήκος 39 εκατοστά, πλάτος 15,8 εκ. και ύψος 18,8 εκατοστά, με συνολικό βάρος 4,6 κιλά.

Η φθηνότερη από τις δύο εκδόσεις που έχει ετοιμάσει η Tiffany & Co κοστίζει 40.000 ευρώ. Το πιο ακριβό –που είναι και το εικονιζόμενο- φτάνει τα 215.000 ευρώ, μια και είναι στολισμένο με σειρές από πάρα πολλά διαμαντάκια σε διάφορα σημεία του.

 ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top