Η Σοφία Χατζηπαντελή...ξαναχτυπά - «Συγχαρητήρια, αλλά δεν σε θυμάμαι» είπε σε μοντέλο του GNTM

Η Σοφία Χατζηπαντελή...ξαναχτυπά - «Συγχαρητήρια, αλλά δεν σε θυμάμαι» είπε σε μοντέλο του GNTM

Ο ημιτελικός του GNTM 5 ξεκίνησε στη Ρώμη και η Σοφία Χατζηπαντελή επέστρεψε στο ριάλιτι για να βοηθήσει τις 5 φιναλίστ και να μείνει μαζί τους στη φωτογράφηση.

Όταν είδε τα μοντέλα που έφτασαν μέχρι και τον τελικό δήλωσε ενθουσιασμένη, ενώ επισήμανε ότι θα ήθελε να δει στην τελική πεντάδα και τη Τζούλια, το μοντέλο με τη λεύκη.

Όταν άρχισε να δίνει τα συγχαρητήριά της στις κοπέλες που διαγωνίζονται, δυσκολεύτηκε με τα ονόματα μερικών. Τη μία από αυτές μάλιστα, δεν την θυμόταν καν, όπως είπε.

«Και εσύ συγχαρητήρια, αλλά δεν σε θυμάμαι» είπε η Σοφία Χατζηπαντελή στη Βικτώρια και όλοι ξέσπασαν σε γέλια. «Άβολη» χαρακτήρισε την κατάσταση η Μαρίτα και η Αλεξία σχολίασε ότι: «Για να μην τη θυμάται δεν θα της είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον».

Δείτε το βίντεο

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη και η επανένωση της Κύπρου μπορεί να προσφέρει για όλους τους ανθρώπους της απίστευτες ευκαιρίες, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό κρατικό δίκτυο ZDF με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE