ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mακένζυ: «Τα έφαγαν» του παππού μάνα και κόρη! Τον άφησαν άστεγο

Mακένζυ: «Τα έφαγαν» του παππού μάνα και κόρη! Τον άφησαν άστεγο

Άφησαν... ταπί 93χρονο που είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, η 58χρονη Βουλγάρα σύζυγός του και η 39χρονη υποτιθέμενη κόρη της.

Οι δύο γυναίκες έστησαν απίστευτη κομπίνα σε βάρος τους, πωλώντας το διαμέρισμα που διατηρούσε ο υπερήλικας στην περιοχή Μακένζι, εξασφαλίζοντας από την συγκεκριμένη πράξη το ποσό των 41 χιλιάδων ευρώ! Ο 93χρονος έμεινε χωρίς... διαμέρισμα, σύζυγο και λεφτά και κατέληξε σε στέγη ηλικιωμένων, υπό την φροντίδα πλέον του γραφείου ευημερίας.

Για την υπόθεση, η αστυνομία καταζητεί την 58χρονη Μιλένα Αλεξάντροβα, σύζυγο του 93χρονου, και την 39χρονη Άνι Σερκίεβα Χρίστοβα, εναντίον των οποίων θα εκδοθούν κι ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης, καθότι βρίσκονται στο εξωτερικό.

Η πρωτάκουστη ιστορία εκτυλίχθηκε τις τελευταίες μέρες στη Λάρνακας. Όπως πληροφορούμαστε από έγκυρη αστυνομική πηγή, ο 93χρονος μαζί με τη σύζυγό του, την Μιλένα Αλεξάντροβα, αποφάσισαν να πωλήσουν το διαμέρισμα στο οποίο διέμεναν στην περιοχή Μακένζι και να ενοικιάσουν άλλο διαμέρισμα στην ίδια περιοχή, εξασφαλίζοντας ένα γερό χρηματικό ποσό από την πώληση του διαμερίσματος. Η μεταβίβαση του συγκεκριμένου διαμερίσματος, μέσω κτηματομεσιτικού γραφείου, για σκοπούς πώλησης έγινε τη Δευτέρα 13 Ιουλίου.

Ωστόσο, περίπου μία εβδομάδα πριν γίνει η μεταβίβαση, η Αλεξάντροβα, ενώ βρισκόταν στη χώρα της, επικοινώνησε τηλεφωνικώς με την υπεύθυνη του κτηματομεσιτικού γραφείου, ζητώντας της να επισπεύσει τις διαδικασίες πώλησης του διαμερίσματος. Ακολούθως, η κτηματομεσίτρια επισκέφθηκε στο διαμέρισμά του τον 93χρονο για να συζητήσουν τις τελικές λεπτομέρειες πριν γίνει η μεταβίβαση.

Εκεί συνάντησε την 39χρονη Χρίστοβα, η οποία συστήθηκε στην κτηματομεσίτρια ως θυγατέρα της Αλεξάντροβα από προηγούμενο γάμο της. Η Χρίστοβα ανέφερε στην κτηματομεσίτρια ότι η μητέρα τους αδυνατούσε να ταξιδέψει στην Κύπρο, γι’ αυτό θα παρουσιαζόταν αυτή στη θέση της, μαζί με τον 93χρονο, για τις απαιτούμενες υπογραφές ως προς τη μεταβίβαση του διαμερίσματος.

Το πληρεξούσιο

Τη Δευτέρα, 13 του μήνα, η 39χρονη, ο υπερήλικας και η κτηματομεσίτρια μετέβησαν στο Κτηματολόγιο Λάρνακας για να ολοκληρωθεί η πράξη. Λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε κι επειδή ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, ο 93χρονος υπέγραψε πληρεξούσιο στην 39χρονη Βουλγάρα, για να υπογράψει εκείνη τη μεταβίβαση του διαμερίσματος. Τελικά η πράξη έγινε και ο αγοραστής του διαμερίσματος παρέδωσε την ίδια μέρα σε μετρητά στην Χρίστοβα το ποσό των 41 χιλιάδων ευρώ, στην παρουσία της κτηματομεσίτριας.

Η τελευταία συμφώνησε με την 39χρονη Βουλγάρα να συναντηθούν την επόμενη μέρα στην τράπεζα, για να καταθέσουν τα χρήματα στον λογαριασμό του 93χρονου. Αντί αυτού, όμως, η Χρίστοβα το ίδιο βράδυ πήρε τα λεφτά κι επιβιβάστηκε σε πτήση για τη Ρουμανία... Όταν την επόμενη μέρα η κτηματομεσίτρια επισκέφθηκε το διαμέρισμα του 93χρονου, βρήκε τον υπερήλικα μόνο κι έρημο...

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία που άρχισε εξετάσεις καθώς και το τοπικό γραφείο ευημερίας, που παρέλαβε τον 93χρονο και τον μετέφερε σε στέγη ηλικιωμένων. Η Βουλγάρα σύζυγος του 93χρονου και η υποτιθέμενη κόρη της καταζητούνται πλέον για την μεγάλη απάτη που σκαρφίστηκαν εις βάρος του γέροντα, ο οποίος μέσα σε λίγες μέρες έχασε σύζυγο, διαμέρισμα και χρήματα... Η αστυνομία δεν έχει ακόμα εξακριβώσει αν όντως η 39χρονη είναι θυγατέρα της 58χρονης.

Πηγή: larnakaonline

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top