ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ελληνική Τράπεζα: Αυξάνει περαιτέρω τη συμμετοχή της η Eurobank - Το ποσοστό μετοχών που έχει πλέον στην κατοχή της

Ελληνική Τράπεζα: Αυξάνει περαιτέρω τη συμμετοχή της η Eurobank - Το ποσοστό μετοχών που έχει πλέον στην κατοχή της

Η Eurobank Ergasias, μέσω της θυγατρικής της, Eurobank SA, ανακοίνωσε την απόκτηση μεριδίου 3,2% του μετοχικού κεφαλαίου της Ελληνικής Τράπεζας από τα επενδυτικά ταμεία που διαχειρίζεται η Senvest Management LLC, αυξάνοντας περαιτέρω τη συμμετοχή της στην Ελληνική.

Όπως ανακοίνωσε η Eurobank αποκτήθηκαν 13,23 εκατομμύρια μετοχές με τίμημα €16,74 εκατομμύρια. Πλέον η συμμετοχή της Eurobank στην Ελληνική Τράπεζα ανέρχεται στο 15,8%.

Υπενθυμίζεται ότι την 1η Δεκεμβρίου είχε ολοκληρωθεί σύμβαση αγοραπωλησίας μετοχών (SPA) με την Wargaming Group Limited, βάσει της οποίας η Eurobank συμφώνησε να αποκτήσει ποσοστό 13,41% στην Ελληνική Τράπεζα.

Συνεπώς, με την ολοκλήρωση της συναλλαγής βάσει του SPA η συνολική συμμετοχή της Eurobank στην Ελληνική Τράπεζα θα ανέλθει στο 29,2%, ανέφερε η Eurobank.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:«Επιρρεπής σε επηρεασμό μαρτύρων» ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αδήλωτο ποσό πέραν του 1 εκατ. ευρώ

«Επιρρεπής σε επηρεασμό μαρτύρων» ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αδήλωτο ποσό πέραν του 1 εκατ. ευρώ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε την Τρίτη διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον του εν αργία Αρχιμανδρίτη και ηγούμενου της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ, Νεκταρίου, ο οποίος συνελήφθη σε σχέση με την υπόθεση του χρηματοκιβωτίου, που εντοπίστηκε στους χώρους της Μονής και περιείχε το χρηματικό ποσό των €807,000.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top