Το πρώτο μωρό του χρόνου στην Πάφο είναι αγοράκι - Τι δήλωσαν οι γονείς και ποιο όνομα του έδωσαν

Το πρώτο μωρό του χρόνου στην Πάφο είναι αγοράκι - Τι δήλωσαν οι γονείς και ποιο όνομα του έδωσαν

Tο πρώτο μωρό του 2023 στην επαρχία Πάφου γεννήθηκε στο ιδιωτικό νοσοκομείο Ευαγγελισμός στις 03:00 το πρωί.

Πρόκειται για τον Κυριάκο Αυξεντίου όπως θα τον ονομάσουν οι γονείς του και ζυγίζει 3.700 κιλά.

Οι γονείς του Αυξέντης Αυξεντίου και Αναστασία Ψωμά δήλωσαν πως νιώθουν μεγάλη συγκίνηση για τον αγοράκι τους που γεννήθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς της πρώτης ημέρας του χρόνου.

Το ζευγάρι δήλωσε πως ο Κυριάκος όπως θα ονομάσουν το αγοράκι τους, είναι το πρώτο τους μωρό και χαίρει άκρας υγείας.

Eυχαρίστησαν την ιατρό τους για την φροντίδα και το ενδιαφέρον τους όλη αυτή την περίοδο και ευχήθηκαν Καλή Χρονιά σε όλον τον κόσμο. Κοντά στο ζευγάρι και οι παππούδες του νεογέννητου που εξέφρασαν την χαρά τους για τον ερχομό του μικρού Κυριάκου αλλά και την μεγάλη τους συγκίνηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ/φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE