ΔΙΕΘΝΗ

Ο Πούτιν εμφανίζεται σε εκδηλώσεις στη Ρωσία με «ψεύτικους» στρατιώτες – Ποια είναι η μυστηριώδης ξανθιά

Ο Πούτιν εμφανίζεται σε εκδηλώσεις στη Ρωσία με «ψεύτικους» στρατιώτες – Ποια είναι η μυστηριώδης ξανθιά

Φωτιά έχουν πάρει τελευταία τα ξένα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν, εμφανίζεται στη Ρωσία με «ψεύτικους» στρατιώτες στο πλευρό του στις εκδηλώσεις που πάει. Από την άλλη, το ερώτημα που υπάρχει σε όλα τα σχετικά δημοσιεύματα, είναι το ποια είναι η μυστηριώδης ξανθιά που εμφανίζεται στις εκδηλώσεις και έχει συνέχεια διαφορετικό ρόλο.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, επιστρατεύει ηθοποιούς, συγγενείς του και υποστηρικτές του, για να παριστάνουν τους στρατιώτες σε προπαγανδιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται από το Κρεμλίνο για να δείξουν ότι η χώρα έχει το πάνω χέρι στον πόλεμο με την Ουκρανία.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν εμφανίστηκε με Ρώσους στρατιώτες στην εκδήλωση που έγινε για να ευχηθεί στον λαό της χώρας «καλή χρονιά» την Πρωτοχρονιά. Μάλιστα, το όλο σκηνικό στήθηκε συμβολικά σε τοποθεσία κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία. Τα ξένα ΜΜΕ αναρωτιούνται αν όντως ήταν αληθινοί στρατιώτες όλοι αυτοί ή fake;

Το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο «BFMTV» και άλλα ξένα ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι στρατιώτες που ήταν δίπλα στον Βλαντιμίρ Πούτιν ήταν «ψεύτικοι». Τα ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι, στην πρωτοχρονιάτικη ομιλία του το Σάββατο (31.12.2022) στο Ροστόφ – ον – Ντον, στη δυτική Ρωσία, ο πρόεδρος είχε δίπλα του ηθοποιούς, συγγενικά του πρόσωπα και ένθερμους υποστηρικτές του, που ντύθηκαν στρατιώτες .

Ποια είναι η μυστηριώδης ξανθιά
Τα δημοσιεύματα έχουν ως κεντρικό πρόσωπο και μια ξανθιά γυναίκα, η οποία έχει εμφανιστεί πολλές φορές ως στρατιωτίνα σε εκδηλώσεις και ομιλίες του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο Λευκορώσος δημοσιογράφος, Ταντέουτς Τζισκάν, ανέφερε στο Twitter ότι, η ξανθιά Ρωσίδα έχει εμφανιστεί και άλλες φορές στο πλευρό του, αλλά σε άλλους ρόλους. Άλλη φορά είναι ντυμένη με στολή του πολεμικού ναυτικού της Ρωσίας, σε άλλη παρίστανε μια πολίτη κατά τη διάρκειας μιας λειτουργίας σε εκκλησία.

 

Πολλά ξένα ΜΜΕ, αναφέρουν ότι μυστηριώδης ξανθιά γυναίκα είναι η Λαρίσα Σεργκουίνα Καρίσα Μπορίσνοβα. Πρόκειται για μια 57χρονη, που κατάγεται από το Νόβγκοροντ και είναι μέλος του κόμματος «Ενωμένη Ρωσία». Μάλιστα η φωτογραφία της φαίνεται να υπάρχει και στον στον ιστότοπο της «Δούμας», όπου παρουσιάζεται ως ένα από τα μέλη της.

 

Ο δημοσιογράφος Αλεξάντρ Κοτς ανέφερε ότι η εν λόγω ξανθιά παρουσιάστηκε ως λοχαγός Άννα Σιντορένκο στην εκδήλωση της πρωτοχρονιάς και πήρε και βραβείο από τα χέρια του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν.
Κατά τον Κοτς η ξανθιά δεν είναι η Άννα Σιντορένκο, αλλά η Λαρίσα Σεργκουίνα και μάλιστα αναφέρει ότι η εν λόγω γυναίκα είχε παρουσιαστεί και ως ιδιοκτήτρια αλιευτικής εταιρείας κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του Πούτιν στο Ιλμέν τον Σεπτέμβριο του 2016, όπου ο Πούτιν συνομίλησε με ψαράδες για τα προβλήματά τους.

Πηγή: newsit.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top