ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Πυροβολεί» Δράκου ο Κληρίδης - «Διερωτόμαστε γιατί επιμένει να μην μετακινεί τις πελάτιδές μου στην Ελεγκτική Υπηρεσία»

 «Πυροβολεί» Δράκου ο Κληρίδης - «Διερωτόμαστε γιατί επιμένει να μην μετακινεί τις πελάτιδές μου στην Ελεγκτική Υπηρεσία»

Ερωτήματα προς την Υπουργό Δικαιοσύνης, Στέφη Δράκου, θέτει ο δικηγόρος της Άννας Αριστοτέλους και Αθηνάς Δημητρίου, Αλέξανδρος Κληρίδης.

Όπως αναφέρει ανάμεσα σε άλλα «διερωτόμαστε γιατί η Υπουργός επιμένει να μην μετακινεί τις πελάτιδες μου στην Ελεγκτική Υπηρεσία για προστασία τους, εκτός και αν επιθυμεί να αναλάβει την ευθύνη σε περίπτωση που συμβεί οτιδήποτε».

Με ανακοίνωσή του σημειώνει ότι «με έκπληξη παρατηρήσαμε πως η Υπουργός Δικαιοσύνης ανακοίνωσε τον διορισμό αναπληρωτή Διευθυντή στις Φυλακές αλλά την ίδια ώρα συνεχίζει να αρνείται πεισματικά να μετακινήσει τις πελάτιδες μου, Άννα Αριστοτέλους και Αθηνά Δημητρίου, στην Ελεγκτική Υπηρεσία για σκοπούς προστασίας τους, παρά το γεγονός πως έχουμε εγείρει σοβαρά θέματα ασφάλειας και απειλές που δέχθηκαν μετά την καταγγελία τους κατά του τέως Διοικητή της ΥΚΑΝ, Μιχάλη Κατσουνωτού.

Από τις 21 Δεκεμβρίου 2022, οπότε η Νομική Υπηρεσία αποφάσισε να δώσει ασυλία στα αδικήματα του Μιχάλη Κατσουνωτού, εξάγοντας μάλιστα τα δικά της συμπεράσματα τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με αυτά του Αχιλλέα Αιμιλιανίδη σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουμε αποστείλει δύο επιστολές για άμεση μετακίνηση τους στην Ελεγκτική Υπηρεσία.

Η Υπουργός Δικαιοσύνης μέχρι σήμερα όμως αρνείται να τις μετακινήσει, συνεχίζοντας να θέτει σε σοβαρό κίνδυνο την προσωπική τους ασφάλεια, χωρίς να μπορούν να ζητήσουν μέτρα προστασίας από την Αστυνομία, στην οποία υπάγεται ο Μιχάλης Κατσουνωτός, την φωτογραφία του οποίου δημοσίευσε ο Βοηθός Αρχηγός Χριστόφορος Μαυρομάτης για να μας ευχηθεί χρόνια πολλά και ο νοών νοείτω ποιοι θα τους παρείχαν ασφάλεια.

Διερωτόμαστε γιατί η Υπουργός επιμένει να μην μετακινεί τις πελάτιδες μου στην Ελεγκτική Υπηρεσία για προστασία τους, εκτός και αν επιθυμεί να αναλάβει την ευθύνη σε περίπτωση που συμβεί οτιδήποτε».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top