«Τυλίχθηκαν» στις φλόγες οχήματα σε συνεργείο αυτοκινήτων στην Πάφο

«Τυλίχθηκαν» στις φλόγες οχήματα σε συνεργείο αυτοκινήτων στην Πάφο

Στις φλόγες «τγυλίχθηκαν» οχήματα που βρίσκονταν σταθμευμένα σε συνεργείο αυτοκινήτων, στη βιομηχανική περιοχή Ανατολικού της επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η ώρα 02:15, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε έξι οχήματα τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε ανοιχτό χώρο στο προαύλιο συνεργείου αυτοκινήτων στη βιομηχανική περιοχή Ανατολικού της επαρχίας Πάφου.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου με τρία πυροσβεστικά οχήματα.

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, τρία από τα οχήματα έπαθαν εκτεταμένες ζημιές, ενώ τα υπόλοιπα τρία επηρεάστηκαν με ελαφρότερες ζημιές.

Θα διεξαχθούν εξετάσεις για την διακρίβωση των αιτίων πρόκλησης της φωτιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE