ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε κινητοποίηση οι Αρχές – Εντοπίστηκε καμένο το όχημα του 25χρονου που εξαφανίστηκε από τα ξημερώματα

Σε κινητοποίηση οι Αρχές – Εντοπίστηκε καμένο το όχημα του 25χρονου που εξαφανίστηκε από τα ξημερώματα

Σε κινητοποίηση τέθηκαν από πολύ νωρίς το πρωί της Τρίτης (17/1) οι Αστυνομικές Αρχές, για εντοπισμό του 25χρονου Γιώργου Παναγιώτου, του οποίου χάθηκαν τα ίχνη από τα ξημερώματα.

Η κινητοποίηση έγινε μετά τον εντοπισμό του οχήματος του 25χρονου σε δρόμο κοντά στο χωριό Μονάγρι, απ’ όπου και κατάγεται. Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το όχημα φέρει εκτεταμένες ζημιές, οι οποίες προκλήθηκαν από πυρκαγιά.

Μετά την εξέλιξη αυτή, οι Αρχές άρχισαν εντατικές έρευνες για εντοπισμό του 25χρονου και το απόγευμα εξέδωσαν ανακοίνωση, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία του και ζητώντας βοήθεια από τους πολίτες για εντοπισμό του.

Δείτε φωτογραφία:


Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 25χρονος περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.80μ. περίπου, με κοντά μαύρα μαλλιά και κατά την αναχώρηση του φορούσε μαύρες φόρμες και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top