ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ομάδα υποστήριξης του Αρχιμανδρίτη Ιωάννη καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών του στις 19 Φεβρουαρίου

Η ομάδα υποστήριξης του Αρχιμανδρίτη Ιωάννη καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών του στις 19 Φεβρουαρίου

H ομάδα υποστήριξης του Πάτερ Ιωάννη Ιωάννου Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και Ηγούμενου της Μονής Αποστόλου Βαρνάβα με ανακοίνωσή της καλεί τους φίλους και υποστηρικτές του Αρχιμανδρίτη να δώσουν μαζικά το παρών τους στις 19 Φεβρουαρίου και να τον υπερψηφίσουν για να υλοποιήσουν τον στόχο και τον σκοπό τους για την ανάδειξη του ως νέο Μητροπολίτη Πάφου.

Επιπρόσθετα σημειώνουν πως με βάση την εγκύκλιο του Αρχιεπισκόπου Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου Γεώργιο για της εκλογές για ανάδειξη νέου Μητροπολίτη Πάφου δεν θα υπάρχουν τυπωμένα ψηφοδέλτια με τα ονόματα και τις φωτογραφίες των υποψηφίων, όπως έγινε με τις Αρχιεπισκοπικές εκλογές και ούτε θα υποβληθούν υποψηφιότητες.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Ιωάννου είναι υποψήφιος για την διεκδίκηση του Θρόνου της Μητρόπολης Πάφου προσθέτοντας πως «έχει συνάψει ένα συμβόλαιο τιμής μαζί σας και θα το τηρήσει με θρησκευτική ευλάβεια μέχρι το τέλος».

Ενημερώνουν επίσης πως δεν θα υπάρχουν ψηφοδέλτια αλλά λευκό ψηφοδέλτιο όπου θα πρέπει να αναγράψει ο καθένας ψηφοφόρος το όνομα και το επίθετο έγκυρο το ψηφοδέλτιο όπως «Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Ιωάννου», σημειώνοντας πως είναι πολύ σημαντικό να γραφτεί και το επίθετο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Οι απειλές της Χεζμπολάχ είναι εξαιρετικά αντιπαραγωγικές

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Οι απειλές της Χεζμπολάχ είναι εξαιρετικά αντιπαραγωγικές

Οι απειλές της Χεζμπολάχ είναι εξαιρετικά αντιπαραγωγικές, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών, Μάθιου Μίλερ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών στην Ουάσινγκτον την Πέμπτη, αναφερόμενος στις απειλές που εξαπέλυσε ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, προς την Κύπρο .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top