Αγανακτισμένοι πολίτες: Τους «έκοψαν» το νερό εδώ και δύο μέρες - «Ούτε το καζανάκι δεν μπορούμε να τραβήξουμε, άδειασαν τα ντεπόζιτά μας»

Αγανακτισμένοι πολίτες: Τους «έκοψαν» το νερό εδώ και δύο μέρες - «Ούτε το καζανάκι δεν μπορούμε να τραβήξουμε, άδειασαν τα ντεπόζιτά μας»

Αγανακτισμένοι είναι οι πολίτες στο Δήμο Λιβαδιών στην επαρχία Λάρνακας, αφού από την Πέμπτη (19/01) μέχρι σήμερα δεν έχουν νερό να κάνουν ούτε τα πιο βασικά.

Σύμφωνα με καταγγελία στο ThemaOnline, ενώ η ανακοίνωση του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λάρνακας έλεγε πως μόνο την Πέμπτη (19/01) θα γινόταν διακοπή στην παροχή νερού σε συγκεκριμένες ώρες, πολλά σπίτια ακόμη μέχρι και σήμερα συνεχίζουν να μην έχουν καθόλου νερό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από χθες έπαιρναν τηλέφωνο οι κάτοικοι του Δήμο Λειβαδιών στην Υδατοπρομήθεια αλλά ακόμη το νερό δεν πάει σε όλους.

Πολλά είναι τα προβλήματα που δημιουργούνται. Δείτε μερικά παράπονα πολιτών που ανέφεραν στη σελίδα μας:

«Ούτε να πλύνω τα μπιμπερό των μωρών δεν μπορώ», αναφέρει μανούλα.

«Σχόλασα από νυχτέρι και δεν έχω νερό να κάνω μπάνιο», σημειώνει άλλος πολίτης.

«Ούτε το καζανάκι δεν μπορούμε να τραβήξουμε, άδειασαν τα ντεπόζιτά μας»

Δείτε την ανακοίνωση του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λάρνακας:

«Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λάρνακας ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023 θα διακοπεί η παροχή νερού σε ολόκληρη την έκταση της περιοχής υδατοπρομήθειας του Δήμου Λιβαδιών, από τις 6:00π.μ. μέχρι τις 2:00 μ.μ., λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης του δικτύου υδατοπρομήθειας.

Απολογούμαστε για την ταλαιπωρία»

Μετά από τα αμέτρητα παράπονα πολιτών στο τηλεφωνικό κέντρο της Υδατοπρομήθειας Λάρνακας ανέφεραν σε πολίτες ότι θα στείλουν βυτιοφόρο να γεμίσει τα ντεπόζιτα χωρίς όμως να ξέρουν το πότε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.