ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουρκία – ψευδοκράτος υπέγραψαν «πρωτόκολλο συνεργασίας» στον τομέα των κοινωνικών υπηρεσιών

Τουρκία – ψευδοκράτος υπέγραψαν «πρωτόκολλο συνεργασίας» στον τομέα των κοινωνικών υπηρεσιών

"Πρωτόκολλο συνεργασίας" στον τομέα των κοινωνικών υπηρεσιών υπέγραψαν Τουρκία και ψευδοκράτος, στο πλαίσιο της επίσκεψης της Τουρκάλας Υπουργού Οικογένειας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ντεριά Γιανίκ, στα κατεχόμενα. Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξαν δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο ότι με την κ. Γιανίκ στα κατεχόμενα θα ερχόταν και η σύζυγος του Τούρκου Προέδρου, Εμινέ Ερντογάν.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τ/κ Τύπος αναφέρει ότι το "πρωτόκολλο" υπογράφηκε από τον «υπουργό εργασίας και κοινωνικών ασφαλίσεων», Χασάν Τατσό, στην παρουσία του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Ερσίν Τατάρ, του «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα, Μετίν Φεϊζίογλου, και διαφόρων «υπουργών», «βουλευτών» και «δημάρχων».

Σε δηλώσεις της κατά την τελετή υπογραφής, η Τουρκάλα Υπουργός υπογράμμισε τη σημασία του συνεργατισμού και της συνεργασίας ανάμεσα στις γυναίκες, για την περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους και την κατάργηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Εξηγώντας ότι η υπογραφή του "πρωτοκόλλου" αποτελεί το πρώτο βήμα για την εφαρμογή και στα κατεχόμενα των επιτυχημένων, κατά την έκφρασή της, έργων που εκπονούνται στην Τουρκία, η Ντεριά Γιανίκ διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους με το ψευδοκράτος, με "προγράμματα" που αποτελούν παράδειγμα στη διεθνή σκηνή και στα ΗΕ, και σύντομα θα τεθούν σε λειτουργία και τα κτίρια των κοινωνικών υπηρεσιών.

Σε δηλώσεις του ο Ερσίν Τατάρ ευχαρίστησε τους επιχειρηματίες που ασχολούνται με το συνεταιρισμό και τις δυνατές γυναίκες που παρέχουν τις υπηρεσίες τους. Επανέλαβε ότι με την «αποδοχή της τδβκ στην Οργάνωση Τουρκικών Κρατών υπό το καθεστώς παρατηρητή, έχει αρχίσει μια νέα περίοδος για την τδβκ», όπως αποκάλεσε το ψευδοκράτος.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top