ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σπαράζουν καρδιές τα μηνύματα για τον 24χρονο Κυριάκο - «Μου αρκούσε να μου πεις ότι με αγαπάς…»

Σπαράζουν καρδιές τα μηνύματα για τον 24χρονο Κυριάκο - «Μου αρκούσε να μου πεις ότι με αγαπάς…»

Θλίψη ανά το παγκύπριο σκόρπισε ο χαμός του 24χρονου Κυριάκου Όξινου από τη Λευκωσία, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε θανατηφόρο δυστύχημα.

Ο αδικοχαμένος νεαρός, υπήρξε μέλος της ακαδημίας του Ολυμπιακού Λευκωσίας, ενώ όντας κολυμβητής, εντάχθηκε στον Ναυτικό Όμιλο Κερύνειας.

Τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα των φίλων του άτυχου Κυριάκου ραγίζουν καρδιές.

Δείτε μερικά από τα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του 24χρονου

«Μου αρκούσε μόνο να μου πεις ότι αγαπάς με σαν τον αδελφό σου και τα υπόλοιπα ήταν περιττά… Καλό παράδεισο μικρέ μου φίλε».

«Κρίμα και άδικο.... Δεν έχω λόγια..... Καλό Παράδεισο Kyriakos Oxinos μου. Η δεύτερη σου οικογένεια θα σε θυμάται και θα σε τιμά πάντοτε , όπως άλλωστε κάνουμε πάντα. Bρες τους Γιώργηδες μας και δώσε τους φιλιά.....»

Υπενθυμίζεται ότι η θανατηφόρα σύγκρουση, συνέβη δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος, στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή, σε κάποιο σημείο της λεωφόρου (έναντι Μετοχίου Κύκκου), κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του, ανέβηκε μερικώς στη διαχωριστική νησίδα του δρόμου και στη συνέχεια προσέκρουσε σε παρακείμενο δέντρο.

Συνεπεία της οδικής σύγκρουσης, ήταν ο κρίσιμος τραυματισμός του νεαρού οδηγού, ο οποίος απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου λίγο πριν τις τρεις τα ξημερώματα, υπέκυψε στα τραύματά του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top