ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καρφιά» Χριστοδουλίδη: «Κάποιοι λένε ότι έβαλαν ράχη, κάνουν τις προτάσεις τους δέκα μέρες πριν τις εκλογές»

«Καρφιά» Χριστοδουλίδη: «Κάποιοι λένε ότι έβαλαν ράχη, κάνουν τις προτάσεις τους δέκα μέρες πριν τις εκλογές»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha, «Alpha Καλημέρα» βρέθηκε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, για το πως οι υποσχέσεις μπορούν να γίνουν πράξεις, ρίχνοντας «καρφιά» σε ανθυποψήφιό του.

Όπως ανέφερε ο κ. Χριστοδουλίδης, «η πιο σοφή ενέργεια που έκανα, σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα ήταν, που πήγα και μίλησα με την κοινωνία. Σαφώς αυτό, με έκανε να αντιληφθώ τα προβλήματα, τις έγνοιες, τις ανησυχίες και τις προσδοκίες του κόσμου» τόνισε ενώ παράλληλα πρόσθεσε πως, «μέσα από τη σοβαρότητά μας, θα μας εμπιστευτεί ο κόσμος. Όσο πλησιάζουμε την ημέρα των εκλογών, ακούμε μια παροχολογία απίστευτη. Εγώ δεν θα υποσχεθώ τίποτα το οποίο δεν είναι υλοποιήσιμο, που δεν έχει μελετηθεί και είναι κοστολογημένο».

Τις τελευταίες ημέρες, συνέχισε, «ακούω προτάσεις, οι οποίες δεν στέκονται σε οικονομική λογική, δεν έχουν κοινωνική στόχευση. Ακούμε τόσα πολλά και κάποιοι θεωρούν ότι ο Κυπριακός λαός, μπορεί να χωνέψει ή και να δεχθεί αβασάνιστα ότι του λένε. Ο Κυπριακός λαός είναι πολύ πιο μπροστά από εμάς, αντιλαμβάνεται, γνωρίζει και ξέρει».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην υλοποίηση των προεκλογικών υποσχέσεων, ρίχνοντας «καρφιά» σε ανθυποψήφιό του, ο κ. Χριστοδουλίδης τόνισε πως, «κάποιοι εδώ και δέκα χρόνια λένε ότι είναι συγκυβερνήτες, ότι «έβαλαν ράχη», ότι έχουν αντιμετωπίσει τα προβλήματα αλλά, ξαφνικά, κάνουν τις προτάσεις τους δέκα ημέρες πριν τις εκλογές». «Ποιο μήνυμα στέλνουν στην κοινωνία;», διερωτήθηκε ενώ παράλληλα πρόσθεσε πως, «δεν μπορεί από τη μια να επενδύεις στο φόβο, στα δύσκολα που έρχονται για την οικονομία και ξαφνικά να γίνετε όλη αυτή η παροχολογία. Αυτή η λογική δεν στηρίζεται ούτε στις προσεγγίσεις της ίδιας της κυβέρνησης. Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί στο πως μιλούμε δημόσια και ποιο μήνυμα στέλνουμε στο τέλος της ημέρας», είπε.

Ερωτηθείς εάν τον ενοχλεί που ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού είπε ότι θα είναι αντιπολίτευση, ο κ. Χριστοδουλίδης απάντησε ότι, «ναι με ενοχλεί. Θα δούμε τις τελικές αποφάσεις του ΔΗΣΥ. Με στεναχωρεί γιατί μαζί πρέπει να εργαστούμε και στα δύσκολα σε αυτή τη χώρα, δούλεψαν μαζί πολιτικές δυνάμεις που έχουν διαφορετικές προσεγγίσεις για το καλό του τόπου. Αυτό είναι το ζητούμενο», τόνισε καταλήγοντας.

Δείτε βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top